nigdje ne mogu nac rezu kamere?
Zadnji uredio vivicav : 01-10-2003 u 11:56
Ako si gladan pojedi nesto
http://www.mobile-review.com/review/...900-4-en.shtmlPoslao: nimda
It's nice to be important, but it's more important to be nice
citajuci taj review, nadjoh nesto zanimljivo.
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
P200?
Mozda Sendo p200,salim se
Malo smo off topic... btw taj Eldar stvarno ne zna baš savršeno engleski![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
prekosutra cu dobit p900 nadam se)))))))))
MariO
Prosljedi jedan i do mene,
Forumaš godine :)
Dobivaš? Kaj ti imaš zlatnu ribicu ili ćeš ga i platiti? Koliko?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mario ima da kad dobiješ SX1 da isti sekund staviš svoj review na forum inače ću te smatrati neprijateljski raspoloženim![]()
Hell Ain't A Bad Place To Be
nije zlatna ribica, moram i platiti(((...cijena? nisam siguran....mislim da je oko some eura, ne znam tocno...reci cu vam.
Siemens, sumljam da cu imat siemens.....nikako ja s njima na zelenu granu, al ako bude javit cu. Mislim da ce iza p900, biti neka nova motorola....ako bog da v600 i vise....
MariO
Bookmarks