1. - kak se može blokirat ak je ugašenIzvorno postao Ivy_80
2. - pa ne bih rekao:
- Memory
- Internal memory 80 MB
- Expansion slot Memory Stick Micro (M2)
1. - kak se može blokirat ak je ugašenIzvorno postao Ivy_80
2. - pa ne bih rekao:
- Memory
- Internal memory 80 MB
- Expansion slot Memory Stick Micro (M2)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
softver koji se aktivira a kontrolira punjenje je u banani barem prema njenoj izjavi imam takav dojam.
imam 750 i 800 i obije rade i pune se bez problema.
ako ti nastavi tako raditi otiđi u em i nek ti ga servisiraju u garantnom roku.
1.blokira se=ne puni se viseIzvorno postao Eminem
2.update je softvera je 34 mb, staviš 2-3 pjesme, staviš neki dodatni program, par slika i vidjet ćeš kako memorija će odletjeti.
1. aha (nikad se nisam s time sreo pa...)Izvorno postao Ivy_80
2. kako malo, pa možeš ju proširit s memorijskom karticom
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To sa baterijom ne bih očekivao od SE, inače su im vrlo kvalitetne,zaista razočaravajuće. A što se tiče software-a, ipak treba pričekat neko vrijeme da se isprave bugovi pa onda kupit - prvi najgore prođu. Da to nije neki pretprodukcijski testni primjerak možda, pa je tako pun bugova.
Kakva je glasnoća zvučnika kod dolaznog poziva, a kakva u slušalici za vrijeme razgovora i kako se čuje kod handsfree upotrebe - može li se u autu razgovarat tj. da li je dovoljno glasan?
Moj novi m600i je totalno riknuo.
Na servisu je i javili su mi da se uopće ne može popraviti.
Dat će mi novi ali nemaju bijeli nego samo crni.
Bijeli moram čekati do ne znam ni sama kada...
Uzas je mala rijec!!
Mislim da je očito bila neka pojedinačna greška u pitanju i eto baš je vas zahvatila.Izvorno postao Ivy_80
Ne znači da je cijela serija aparata loša.
Vidjet ćete kada dobijete drugi model u zamjenu kakav će biti pa nam javite imate li istih problema i s njime.
a probaj malo frku na njih nabaciti da ti daju bijeli, ipak je to uredjaj koji definitivno nije jeftin i za koji ocekujes vrhunsku podrsku, mogu ti ga nabaviti ziherIzvorno postao Ivy_80
Uzeo bi w950, umts, mp3 4 gb interno, ogroman ekran, tanak... Bit ce oko 6000 kn, jesam upravu?Samo me smeta sto nema kamere, za plakat...
![]()
![]()
Pa zato vjerojatno necu, cekam onakav ali sa kamerom...
Zadnji uredio The Dragon : 13-09-2006 u 01:32
Bookmarks