Sve sam instalirao, i kad idem skidat sa rapidshare i dalje moram čekati da iscuri vrijeme...
Imam Adsl
Sve sam instalirao, i kad idem skidat sa rapidshare i dalje moram čekati da iscuri vrijeme...
Imam Adsl
Ako nemas mjenjajucu Ip, onda moras cekati.Izvorno postao andrija
Sa proxy se cekanje isto moze maknuti, al kak to ide neznam....
Igor02
nemam pojma kakav IP imam, da li je mijenjajući ili ne, kažem imam ADSL, valjda netko zna kakav IP ima ADSL kod nas?
imas dimanicki IP. mjenja se svaki puta kada se spojis na net.
dobro, sada mi reci da li onda sa takvim dinamičikm IP mogu koristiti ovaj prog i skidati sa radpida bez čekanja?
Ako da , kako?
nemozes skidati bez cekanja.
jedino ti preostaje da se nakon svakog downloada skines s neta i ponovo se spojis. tada ce ti se promjeniti IP adresa i moci ces skidati bez cekanja od sat vremena sljedeci fajl.
a ono cekanje od 60 sekundi mozes zaobici samo sa premium accountom.
E sada bi si trebao Batch file napraviti da ti svaki put Usd nakon gotovog downloada reconecta tvoj internet (Ip promini)Izvorno postao andrija
Koji Modem Imas, ili imas Router????
Igor02
Imam Siemens USB A-100 adsl modem
ne bi reka....aj ako to moze, sto je sa tim programon da ti obnovi ip adresu, ajmo tako pokrast onaj google AdSense(sad san se taman pocea nesto s time bavit, pa sad samo gledan kako cu ih sprchit:bunny: )....koliko ja znan on provjerava ip adresu i po tome zna koliko ko klika na reklame, jeli bi moglo to....nisan bas najiskusniji, ispravite me...
sorry about offtopic, zanimalo me pa san spomenia
Bookmarks