Čovječe, ovo je super rečeno!Izvorno postao sodom
![]()
Moja preporuka isto 6630. To je mob koji je pokrenuo revoluciju Symbiana i može se još uvijek s većinom aplikacija mjeriti s posljednjim Symbianima.
Čovječe, ovo je super rečeno!Izvorno postao sodom
![]()
Moja preporuka isto 6630. To je mob koji je pokrenuo revoluciju Symbiana i može se još uvijek s većinom aplikacija mjeriti s posljednjim Symbianima.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
naznam zašto no meni je uvjek u glavi podjela symbiana do modela kad je 6630 došo i zajedno sa njim nove serije,iako ih je nokija odvojila tek n serijom što mi nikako nije logično jel prijelaz sa 6680 na n70 je praktički zanemariv.
Tu se slažem s tobom! 6630 je zbilja bila prekretnica, ne samo jer je bio prvi Nokia 3G smartphone, već se u samom OS-u dobivao dojam dorađenosti i stabilnosti...
Da ne spominjem "mušice" koje je imala moja stara 6600, na 6630 su potpuno uklonjene (čak i na starijim softovima).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ta prekretnica je od Symbiana 8.0 (6630), koliko se sjećam, 6600 je bio na 7.0
Ja preporučam nešto na UIQ bazi.
P900 je sasvim ok, a samo nešto malo skuplji od 6630.
Samo ga je malo teže naći.
Ali zato dobiješ mnoogo više.
sve ovisi za šta mu treba,i što želi od mobitela jel 6630 i p900 na crno vrijede jednaku lovu a toliko su različiti,tako da koji je bolji je stvar što više preferiraš.
Ma znam...Izvorno postao sodom
Nije da preferiram p900 jer ga ja imam, mislio sam općenito na UIQ platformu, a za p900 sam rekao jer je tu po cijeni.
Mislim ako želi sasvim iskoristiti symbian svijet onda mu je bolja UIQ platforma jer pruža tolikoo više opcija.
Ne znam u čemu sve nije bolji? Gotovo svemu. A i pojava je kada ga nosiš još uvijek bez obzira što je na zalazu.
Bookmarks