= Citat = Izvorno postao Smrt
Ajd probaj nabavit tocnu poruku kaj mu izbaci, napravti screenshoot, ovak je to pucanj na sljepo.

Kaj jos ima od programa gore, mislim na korisne programe? jel moze s njima normalno raditi ili ima isto kakvih problema?
Kak je ulogiran, kao obicni user s minimumom privilegija, advanced user? ili user s administratorskim privilegijama.

Jel moze otvoriti vec neki postojeci word il excel dokument?
Da nisu mozda windowsi na hrv?

Daj malo vise informacija o probelmu i verzijama softwarea

Opaska:
Vidim da tvoj frend misli raditi nesto korisno s MS Office, s tim da ce koristiti piratsku verziju, sto je lose, pogotovo kad se zna, da postoji alternativni, ako ne i konkurentski program MS Officu, a to je Open Office, potpuno besplatan software koji ima sve sto ima i MS office, cita i dokumente od MS Offica, moze exportirati dokumente u datoteke od MS Offica, a vrlo je slican MS Officu, tako da u vrlo kratkom vremenu naucis radit s Open Officom. Jos jedna jaca strana je sto Open Office ima hrvatski rijecnik s kojim provjeravas pravopisne greshke u textu, sto recimo MS Office nema.
Moja topla preporuka da mu instaliras Open Office
Frend baš i nije neki poznavaoc softwera i ne kuži se puno u to, dobio je neki cd i reko meni da ne može otvorit par filova na njemu, ja pogledao extenziju i pošto imam Office, a nemam ovaj drugi, reko njemu da ču sredit stvar i dao mu cd da si instalira.
Otvorit može, ali ne može ništa mjenjat, čim promjeni ili nadopiše novo slove odmah mu izbaci grešku.
od korisnih programa, budem javio kad ponovno vidim, samo sam na brzinu pogledao zašto mu ne radi excel, bude mi ostavio jedan dan laptop da ga probam sredit.

kad si več napomenuo, pa šta fali piratskom officu, pa meni i drugima koje poznam sve radi, mislim piratski je samo zato jer nije na original cd-u, a sve ostalo je isto.

pogledat ču taj open office da vidim šta nudi, pa možda ga ja zadržim ako se pokaže bolji.

mislim da je administator, neznam točno, pogledat ču kad ga dobijem na ruke.