ja sam sa svojim d820 dobio sve, znaci tv kabal, slusalice, data kabal, mem. karticu, adapter za karticu po cijeni od 265E, i kao sto je rekao error sve zavisi od koga si ga kupio ( ono kao vade stvari pa ih kasnije posebno prodavaju)
ja sam sa svojim d820 dobio sve, znaci tv kabal, slusalice, data kabal, mem. karticu, adapter za karticu po cijeni od 265E, i kao sto je rekao error sve zavisi od koga si ga kupio ( ono kao vade stvari pa ih kasnije posebno prodavaju)
a gdje si ga kupio?Izvorno postao MANSON
ja mislim mob kupit u vipu isključivo
od jednog covjeka koji se bavi preprodajom, on ih inace nabavlja iz njemacke, valjda
a kakve su cijene kod tog lika, jel bi me mogao spojiti za d900 ako se odlucim?Izvorno postao MANSON
cuore sportivo, prosurfaj malo, imas www.nabava.net i pogledaj na stranice vemila, hgspta, autronica, diskonta24, optimacomputers.....
u hg spotu nemaju micro SD nego samo mini SD
trazi dalje![]()
FENIX I OPTIMA imaju sigurno...
mislim da su i najjeftiniji...
Ja u vipu s D600 dobio, usb kabel, tv (video/zvuk) kabel, stereo slušalice, a još nisam čuo da igdje dolazi s karticom u paketu...Izvorno postao cuore sportivo
Svi smo mi u krastavcu...
gdje su Micro SD/Trans Flash kartice najjeftinije u zg?
kolko dođu 128, 256 i 512MB???
gdje?
i ja sam isto tako to dobio,a kutija nije bilja otvarana (imao onu tvornicku naljepnicu na rubu kutije,koju moras strgat da otvoris kutiju).znaci nema transflash.Izvorno postao Tito Puentes
P.S. cudi me da nekom treba TF ,pa zar nije dovoljna memorija,pa im 70-80 MB ili??
Izvorno postao bubbaloo
zbog mp3-a ,,
feniks je jeftiniji za 20 kn što se tiće 512mb microSD
jedno pitanje,dok slusas mp3 na mobitelu,jel mozes primati pozive.cuo sam da kod nekih mobitela to nemoze.Izvorno postao vatrogasac1
naravno da možeš... ja nikada nisam čuo tako nešto... ne moći primati pozive baš i ne bi imalo smisla...Izvorno postao bubbaloo
Svi smo mi u krastavcu...
Bookmarks