Dobre su ti za pogledati koji film (DVD i DIVX ), a za drugo bolje zaboravi.zar su ti tako bitni orginalni windowsi?Ako bas jesu, bolje kupi prvu varijantu i polovne ali orginalne windowse
Dobre su ti za pogledati koji film (DVD i DIVX ), a za drugo bolje zaboravi.zar su ti tako bitni orginalni windowsi?Ako bas jesu, bolje kupi prvu varijantu i polovne ali orginalne windowse
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Izvorno postao RAUL
da skuzio sm da je drek nakon malo surfanja... ma windowsi su mi najmanje bitni. radije cu kupiti komp bez njih...
po misljenju ljudi, imam budjet od 9000-9500 kn i fakat dvojim sto uzeti a prijedlozi su vise nego dobrodosli...
laptop ce biti i za igrice i za osobni rad na njemu
ako nisi otišo do hg spota,preporučam da to učiniš...pogledaj uživo što se sve nudi.
Ako imas namjeru igrati igre dvojbe ne bi trebalo biti, definitvno forcebook, kako je napisao Sodom otidji do HG spota i pogledaj racunala uzivo
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ili posjeti MIKRONIS![]()
Svi smo mi u krastavcu...
kupio forcebook i radi ko svicarski sat... sve je ok od kucista, tipkovnice do hardware'-a...
čestitam na kupnji,pomeni dobar odabir.
Ajd probaj neki review napisat, bas me zanima kak to radi...Izvorno postao davor1986
Bookmarks