Pa mozes koristit windowsov (desni klik na file-->send to-->BT device)
Uzeo sam danas v360v u vipme paketu ali nisam dobio nikakav cd sa softwareom. Vidio sam da ima u posebnom threadu mnogo linkova za razne programe ali ne znam koji meni treba - treba mi program za prebacivanje slika,mp3ca i ostalog iz mobitela(v360v) na pc i obrnuto preko bluetooth-a. Nešto poput float's mobile agenta za SE. Molio bih ime programa pa da skinem.
Ako ima za v360v nešto za pisanje i slanje sms poruka sa PC-a, kao u floatu za SE.
Hvala
Pa mozes koristit windowsov (desni klik na file-->send to-->BT device)
Izvorno postao prpic
Ja mislim da tako ne može, nisam siguran.
Skini program bluesoleil.
Ako treba link, samo reci.
sta ne moze??Izvorno postao a.k.
Ja tako saljem..
samo motorola ima problema sa BT-om kada saljes sa kompa na mob.. ne znam zasto![]()
Izvorno postao a.k.
Radi, radi kako ne. Samo zna bit gadnih problema ako se još dodatno instalira neki soft za BT transfer. Kod mene primjerice Bluesoleil radi ko avion, ali u to vrijeme ne radi BT transfer on Windoza. Ako deinstaliram Bluesoleil onda mi BT od Windoza radi bez frke, ali zajedno neće.
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
E to se i meni dogadja..Izvorno postao merlin10
samo pitanje:
Dali imas kakvih problema pri slanju onako, malo vecih fileova(od 2Mb pa na dalje), npr, gubljenje konekcije???
Nisam probao veće fileove slati pa ne znam da li kod ove motorole ima takvih problema.
Mogu iz windowsa slati preko bt na mob ali ne ide suprotno. Imam taj bluesoleil čini mi se - ako je to program koji dolazi uz bt adapter. Ali ne bih instalirao taj program jer se bojim da bi moglo bit problema zato jer je bt adapter prepoznat i instaliran u windowsima(xp sp2).
U floatu se spojim se na mob, imam sve fileove od podataka,dolazne,odlazne pozive,smsove itd u prozoru,tipkam poruku i šaljem da ne moram prste "žuljat", milina od programa. Uglavnom, ubacit ću karticu u card reader i napunit što mi treba i stvar riješena. Mislio sam da je netko napravio tako neki freeware za to sve za motorole,taj float za SE je 5puta bolji od njihovog origigi softw.
I još da dam šturi komentar na mob - za prvi dan i prve dojmove potpuno sam zadovoljan telefonom tj. ispunio je moja očekivanja. Kamera u usporedbi sa također vga kamerom na SE k700i je tu negdje,slike nisu zrnate kad se slika u zatvorenom prostoru ali je to zato što su vidljivo zablurane. Ali fotić na mobu mi je najmanje bitan,zato i nisam uzimao neki skuplji model jer mi ne treba jača kamera. Jedino kaj recimo 1,3mpx dobro dođe za razvit neku fotku s moba na papir: za 9X13 format dosta,vga bude zrnata slika(probao), ali za 991kn mislim da pruža puno. Boje su bolje na displayu motov360v nego na k700i, iako je unutra "retardirani"(čitaj brandirani) vodafone software nije prespor telefon, sve u svemu sviđa mi se. Zvučnik za zvonjavu je dosta glasan - to mi je bitno, tipke su ugodne,ekran kristalno jasan,telefon fino leži u ruci. Iako mi još fali joystick na kojeg sam se naviknuo na k700(imam ga i dalje,ali mi je "prva" kartica sad u motoroli).
I još sam nešto primijetio: čini mi se da na k700i brže šalje podatke preko bluetootha iz drugog moba i sa pc-a. Možda je subjektivan dojam ali mislim da je dosta sporije - to sam primijetio i prije kada sam sa k700 slao na moto v620 file od nekih 4MB - trajalo je preeedugo.
Ako netko naleti na neki software za pisanje sms poruka na pc-u koje se šalju preko moba spojenog preko bt - bit ću jako sretan.
Zadnji uredio blueled : 16-08-2006 u 23:19
Ako netko naleti na neki software za pisanje sms poruka na pc-u koje se šalju preko moba spojenog preko bt - bit ću jako sretan
Ako misliš za v360 onda možeš sa Motorola Phone Tools
Tako je, za v360 mi treba software za povezivanje s kompom. A jesu bezobrazni, mogli su dat to na cd-u, sreća moja pa imam dsl. Malo ću otić offtopic al moram spomenut: nazvao jučer vip službu za korisnike i pitao da mi kažu barem naziv software-a za moto v360 za prebacivanje podataka,a oni nemaju pojma,neka nazovem ram3Izvorno postao fliponja
kaže mi tip. Zaista ne znam čemu služe.
Hvala za link fliponja.
Imam još jedno pitanje za v360: može li se mob punit preko usb kabela za fotić,konektor je isti, ili mora biti neki poseban kabel. I da li mogu taj kabel od fotića koristit za prebacivanje podataka? Imam bt adapter ali zbog brzine prijenosa, da ne moram vadit karticu iz mobitela,toliko je mala da ću je zagubit negdje![]()
Možeš i ja isto koristim usb kabel od fotića! Ako imaš problema pri instalaciji drivera pogledaj Motorola SuperThread tamo ti sve detaljno piše!Izvorno postao blueled
Evo i mene, ja sam prebacio preko 120Mb i brzina je bila oko 20kb, dodatno pitanje ako je netko sreo: kako ubrzati bluetooth na motoroli???
Negdje sam o tome procitao i sada mi nestalo, a recimo sony je dosta brzi u prijenosu komp-mob.
povratak motoroli :)
nikakoIzvorno postao mali David
![]()
Bookmarks