Oglasnik, black market....![]()
taman kad sam skupio pare odlucio sam otici u trgovinu i kupitisi w900i...
ALI NIGDJE GA NEMAAAAAA!!!!!!!!!!!
ne u jednoj, ne u dvije, niti tri...vec u niti jednoj trgovini...
MA CEKAJTE STA U CJELOJ HRVATSKOJ SE NEMOZE NAC NITI JEDAN W900I???
AKCIJA "ALKOHOLOM PROTIV DROGE"
Oglasnik, black market....![]()
Na http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...13396072120915 piše da ga mogu nabaviti za 3-4 dana...
Izvorno postao gog
DA...i ja dodjem tamo i kazu..."artikl nije dobavljiv"
Izvorno postao Nono01
neeeee...zezas se...![]()
Izvorno postao rok
oo kako smo sarkastični, pa kaj hočeš da ti ga rodimo??? potrudi se malo
Bio je do neki dan dostupan na stranici EM-a, njihov web-shop, za 4200.
Kolega, i ja sam ga tražio i na kraju odustao. Doslovno ga skoro pa nigdje nema. Nećeš ga ni u Oglasima naći. Možda jedino u Plavom, ali tip mi kaže, nemam w900, uzmi si k800, bolji je...![]()
![]()
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Imaš barem 10 online oglasnika pa malo potraži sigurno ćeš ga nać,inače imo sam ga i odličan telefon,kamera i video![]()
Hoćeš mi nabrojiti tih 10 oglasnika?Izvorno postao M A R I N
Gledao sam u Plavom (1 oglas-prije 10-ak dana), na kupiprodaj netu i sms oglasniku, a na kraju sam u Google upisao pojam Prodajem w900i i iz HR mi je izbacio možda 2 ili 3 oglasa, ostali su bili s prostora ex Yu.
EDIT-evo ga više nema ni u EM web shopu!!!
http://www.emshop.hr/lista.asp?sid=1...c&cid=1&page=5
Zadnji uredio Moby : 16-08-2006 u 19:21
U Mobisu!
prije nekoliko dana sam bio u splitu pa sam osao do merkatora i tamo je bio w900 u nekom shopu,pa onda pogledaj u nekom merkatoru tamo kod pule.
U pulskom Mercatoru ga nema
Tko rano rani, zajebo je pjetla
doslovno sam procesljao sve ducane u hr.
potrosio masu vremena na netu i na telefonu...ali nista od toga...![]()
pa to je ruzno da ga nema nigdje u hr...![]()
Istina. Kad čuješ od prodavača mobitela da ga "nemaju više", onda ti sve jasno.
Nego, nešto mi je sumnjivo to povlačenje s tržišta w900. Mobitel je predobar da bi ga se samo tako povuklo s tržišta...
Svi se pravdaju kao-imate k800 koji je isti, ili bolji od w900, ali meni je dizajn w900 bio fantastičan i niti jedan k800 mi ne može "glumiti" w900!![]()
U Mobisu!
A sta ces uzmi k800, jer je w900 isto kao w800, z800... skoro pa nestao...
burza,butiga,kupiprodaj,mali oglasnik,internet oglasnik,plavi oglasnik,oglasnik od slobodne,itd.... prijateljuIzvorno postao Mobyy
evo nasao sam ga...stize prekosutra najvjerovatnije....
cestitam,di za kolko para?
ALPER d.o.o. pula
oko 3400+pdv
joj majstore za tu lovu i jaftinije nabaviš n73 sa garancijom na crno...
Da, imaš praf...Izvorno postao smogovac
Ti bokca previše je...ja reko možda je naletio na neku akciju modela koji su zaostali po trgovinama.
Znam da ih nema nigdje, gotovo nemoguće za naći, ali ne vrijedi ovoliko da ga...![]()
A čujte, donekle ste u pravu, može imati bolju pilu za tu kešovinu.
Ali s druge strane, nabavio je odličan mob kojeg na ovom forumu možda ima 5 ljudi... Mislim da bih i ja postupio isto.![]()
U Mobisu!
W900 je super i mob vrijedi te novce... Dobro, možda ne baš toliko, ali sigurno vrijedi. Mob je skoro savršen, sam vrh SE-ove ponude, Walkman, 470MB interne memorije, 2MP kamera sa AF-om i ostalim, klasika SE. Ekran fenomenalan 240x320, 3G... I što mu vjerojatno diže cijenu više nego što je potrebno, a to je ona GeForce-ica 4800 za 3D grafiku i to i onu buduće generacije... Dakle, to što telefon nema Symbian ne spušta ga baš klasu ispod... A-a... Ja sam baš sa Symbiana prešao na W900 i nisam to dosad požalio ni sekunde... Symbian mi ne treba, a mob je fenomenalan. A ako već budem imao potrebe za Symbianom bit će to neki SE i UIQ 3.0. W900 je genijalan mob, možda mrvicu preskup, ali vrijedi!Izvorno postao Mobyy
@rok, čestitke na nabavki!![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks