-koji si tocno mp3 player prebacivao!!!Izvorno postao no_999
Ovako, kupio sam rabljenu nokiu 3650, do sad je radila izvrsno! Danas sam kupio bluetooth i prikljucio ga na pc sve lijepo instalirao i krenuo prebacivati aplikacije na mob. i sve su normalno radile kad sam instalirao, ali jedna nije.
mp3 player koji sam prebacio na mob, instalirao sam ga i htio pokrenuti kad ono, mob mi krepa, još bole, nakon toga više ga nisam mogao upaliti! E sad ja vas molim za pomoć, malo sam pregledavao neke teme o sličnim problemima ali i vidio sam da ste mnogima pomogli, pa vas ja pitam:
da mi kažete otprilike o kakvoj se greški radi, da li je to software kriv, da li se da to kako otkloniti ili moram na servis s njim i da mi recite koja je kombinacija tipaka za restart na ovoj nokii, možda se može tako otkloniti!
LJUDI; UNAPRIJED HVALA![]()
-koji si tocno mp3 player prebacivao!!!Izvorno postao no_999
Treba ti novi firmware.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mobis je zastupnik,možeš kod njih po cjeni od oko 180kn ili u neki "divlji" servis za stotinjak kuna,inače pazi šta stavljaš na telefon jel postoje maliciozne stvari kao što imaš prilike vidjet na vlastitom primjeru
ne znam, skinuo sam ga s interneta pise samo "nokia player"
e, a gdje se mobis nalazi? to se ne moze nekako restartom moba rijesiti?![]()
prvo, zašto ne bi pokušao napravit hard reset?Izvorno postao no_999
drugo, http://www.mobis.hr/address.asp
EDIT: da sad ne bi pitao i ne potrudio se pronači kako se radi hard reset, ide ovako nekako:
prvo i prvo, napravi backup sa moba, dakle C: disk, mmc može osat unutra, ona je E: i neovisna je o hard resetu. kad si napravio backup važnih podataka(na komp ili na MMC) ugasi mob, tze u ugašenom stanju stisni i drži istovremeno ove tri tipke: zelena slušalica, tipka *, tipka 3 dok se mob ne upali i zatraži te postavljanje vremenske zone. ako to ne upali, tvoja sljedeća adresa bi bila Prodavaonica - Heinzelova 96, a idući broj koji ćeš okrenut je Tel: +385 (0) 1 61 88 513 - servis
Zadnji uredio zerobravo : 16-08-2006 u 19:32 Razlog: hard reset
Pa, pokazuje li ikakve znakove života-stavi je na punjač pa je probaj upaliti, pogledaj pojavljuje li se ikona punjenja baterije...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ovako, pokusao sam s reset, nejde! kad je stavim na punjac ne prikazuje se ikona, ali kad je zelim upaliti na zalonu mi se pojavi samo onaj logo NOKIA i onda se ugasi i tako par puta zaredom!![]()
e zerobravo, ja ne mogu ni upaliti telefon, kamoli napraviti backup!
Samo mi se pojavi onaj logo NOKIA i mob mi se ugasi! U tome je problem, ja ga ne mogu ni upalit!![]()
Čini mi se da je jedan forumaš imao gotovo istu situaciju na svojoj N-Gage. Pomoglo mu je samo stavljenje novoga softa, ništa drugo.
Čuj, pogledaj po oglasnicima tko stavlja nove softove, pa odnesi, da prođeš jeftinije nego u Mobisa.
U Mobisu!
OK! pokusat cu nesto! e, jos nest, a jel moram bas odnjet u mobis il moze bilo koji servis za mobitele, jer meni je predaleko do zagreba ili osjeka, da vozim mob.
Vjerojatno misliš na "privatne servise" (mislim, nisi mislio možeš li popraviti 3650 u RAM3).
Da, to ti je i najisplativije jer je soft isti i u Mobisu i kod lokalnog dečka, samo tom lokalcu platiš burek i pivo za soft![]()
, a Mobis ti uruči račun na 170 kuna pa se misli.
U Mobisu!
probaj reset, a ako ne ide mozes se meni javiti da ti astavim novi soft u tel, jeftinjje neko mobis naravno, inace moras paziti sto instaliras sigurni je nei virus ili nsto.Izvorno postao no_999
e, reset nejde! a di da ti se javim?
Kao sto sam vec napisao, threba ti novi firmware, imao sam taj problem vec vise puta. Odi u Mobis (ne preporucam) ili kod nekog servisera koji se bavi sa time.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Lega slićan problemčić sam ja imao kao i ti , samo što se meni "zblesiral" SE D750i i to kad sam slao preko BT-a s 3650 na D750i i nije me ginulo flashanje , al moj je bil pod garancijom pa su riješili.
P.S. more biti da se moj "izblesiro" jer je moja nokia 3650 iz Albanije![]()
![]()
![]()
![]()
Zezam se
e, ja sam odnio mob da mi stavi novi software, al on kaze da nije to, kad ga spoji na kabele, uopce ga ne prepoznaje, pa ssam ga odnio do decka koji popravlja mobe, on kaze da je nesto jako zajebano! Sto da ucnim, meni je mob super, al ne bi htio opet platiti nekom servisu 700 kn za popravak! SAVJETI?
Traži konkretnu dijagnozu-što je tvojoj N3650!
Sad to "nešto zahebano" ne znači ništa konkretno. Ti bokca da si je tresnuo o zid možda bi bilo nade, a ne baš samo tako.
U krajnjem slučaju, prodaš je za dijelove-baterija, display, maske, tipkovnica...
U oglasima imaš dobrih očuvanih do negdje 400kn.
Ali raspitaj se prvo što je mobu. Ovo što sam kazao neka bude tek krajnja opcija.![]()
U Mobisu!
bio mi je na servisu, i znate sto? Pukla je neka ploćica i mob se izblseiro, platio sam popravak 250 kn, stavili su mi i novi soft. tak da sam dobro prosao i nije mi zao novaca! Inace mob. je super
Malo codna slucajnost da je nesto puklo bas pri ulasku u zadnjeinstalirani program, ali ako sad radi - hvala Bogu! Inače prva stvar je neprovjerene programe stavljati na MMC, pa ako je neki problem, karticu u reader i rucno brisanje programa.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
hm... pukla neka pločica... pa to mi više zvuči ko neki hardverski problem, a ne softverski... Samo neznam kako je nešto moglo puknut kad si instalirao program... stvarno svašta...Izvorno postao no_999
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mislim da je to sta se njemu dogodilo bio w.s.o.d. ili White Screen Of Death, meni se to dogodilo vec 2 puta na ngage qd, desava se kad se skroz popuni interna memorija telefona i on se nemoze butat, a nemoze se napravit ni reset jedino rjesenje je novi soft....
Pise tu o tome: h**p://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=27277
Never fear I is here!!!
ne znam, tak su mi rekli, mob sad radi super, samo sto sam opet stavljao neprovjerene proghrame, al sad na karticu i sad mi nesto sere kartica al cu i nju odnjeti, jer ja nema card-reader!
ali, HVALA ZA SAVJETE! SUPER STE
Imaš card readera za 50-100 kn, a uvijek će trebat.![]()
Bookmarks