probaj reset, a ako ne ide mozes se meni javiti da ti astavim novi soft u tel, jeftinjje neko mobis naravno, inace moras paziti sto instaliras sigurni je nei virus ili nsto.Izvorno postao no_999
probaj reset, a ako ne ide mozes se meni javiti da ti astavim novi soft u tel, jeftinjje neko mobis naravno, inace moras paziti sto instaliras sigurni je nei virus ili nsto.Izvorno postao no_999
e, reset nejde! a di da ti se javim?
Kao sto sam vec napisao, threba ti novi firmware, imao sam taj problem vec vise puta. Odi u Mobis (ne preporucam) ili kod nekog servisera koji se bavi sa time.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Lega slićan problemčić sam ja imao kao i ti , samo što se meni "zblesiral" SE D750i i to kad sam slao preko BT-a s 3650 na D750i i nije me ginulo flashanje , al moj je bil pod garancijom pa su riješili.
P.S. more biti da se moj "izblesiro" jer je moja nokia 3650 iz Albanije![]()
![]()
![]()
![]()
Zezam se
e, ja sam odnio mob da mi stavi novi software, al on kaze da nije to, kad ga spoji na kabele, uopce ga ne prepoznaje, pa ssam ga odnio do decka koji popravlja mobe, on kaze da je nesto jako zajebano! Sto da ucnim, meni je mob super, al ne bi htio opet platiti nekom servisu 700 kn za popravak! SAVJETI?
Traži konkretnu dijagnozu-što je tvojoj N3650!
Sad to "nešto zahebano" ne znači ništa konkretno. Ti bokca da si je tresnuo o zid možda bi bilo nade, a ne baš samo tako.
U krajnjem slučaju, prodaš je za dijelove-baterija, display, maske, tipkovnica...
U oglasima imaš dobrih očuvanih do negdje 400kn.
Ali raspitaj se prvo što je mobu. Ovo što sam kazao neka bude tek krajnja opcija.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
bio mi je na servisu, i znate sto? Pukla je neka ploćica i mob se izblseiro, platio sam popravak 250 kn, stavili su mi i novi soft. tak da sam dobro prosao i nije mi zao novaca! Inace mob. je super
Bookmarks