Treba ti novi firmware.
Treba ti novi firmware.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mobis je zastupnik,možeš kod njih po cjeni od oko 180kn ili u neki "divlji" servis za stotinjak kuna,inače pazi šta stavljaš na telefon jel postoje maliciozne stvari kao što imaš prilike vidjet na vlastitom primjeru
ne znam, skinuo sam ga s interneta pise samo "nokia player"
e, a gdje se mobis nalazi? to se ne moze nekako restartom moba rijesiti?![]()
prvo, zašto ne bi pokušao napravit hard reset?Izvorno postao no_999
drugo, http://www.mobis.hr/address.asp
EDIT: da sad ne bi pitao i ne potrudio se pronači kako se radi hard reset, ide ovako nekako:
prvo i prvo, napravi backup sa moba, dakle C: disk, mmc može osat unutra, ona je E: i neovisna je o hard resetu. kad si napravio backup važnih podataka(na komp ili na MMC) ugasi mob, tze u ugašenom stanju stisni i drži istovremeno ove tri tipke: zelena slušalica, tipka *, tipka 3 dok se mob ne upali i zatraži te postavljanje vremenske zone. ako to ne upali, tvoja sljedeća adresa bi bila Prodavaonica - Heinzelova 96, a idući broj koji ćeš okrenut je Tel: +385 (0) 1 61 88 513 - servis
Zadnji uredio zerobravo : 16-08-2006 u 19:32 Razlog: hard reset
Pa, pokazuje li ikakve znakove života-stavi je na punjač pa je probaj upaliti, pogledaj pojavljuje li se ikona punjenja baterije...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ovako, pokusao sam s reset, nejde! kad je stavim na punjac ne prikazuje se ikona, ali kad je zelim upaliti na zalonu mi se pojavi samo onaj logo NOKIA i onda se ugasi i tako par puta zaredom!![]()
Bookmarks