šta znači kod mobitela iz Vip ponude oznaka vodafon live?
kod nekih mobitela u ponudi na internet stranicama Vipa piše vodafone live ikona..
jel to znači da imaju njihov software???
KOJA JE RAZLIKA???
zanima me prvenstveno SE W810i
šta znači kod mobitela iz Vip ponude oznaka vodafon live?
kod nekih mobitela u ponudi na internet stranicama Vipa piše vodafone live ikona..
jel to znači da imaju njihov software???
KOJA JE RAZLIKA???
zanima me prvenstveno SE W810i
To znači da ti mobiteli podržavaju VodafoneLive! pristup internetu (WAP-u).
Neki od njih su brandirani i prilagođeni Vodafone sadržaju (npr. k750i, 6280), ali i ne moraju biti (npr. n80 podržava ali nije brandirana na VIP).
Kod w810, raspitaj se je li brandiran. VIP nema običaj zaključavati skuplje mobitele, ali pošto T-Mobile prodaje w810 zaključan na svoju mrežu, mogao bi i ovaj biti zaključan samo na VIP.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
-I taj Vodafone live ima besplatan pristup internetu!!Izvorno postao Mobyy
nema besplatan pristup internetu, jedino se surfanje po vodafone live portalu ne naplaćuje.Izvorno postao Osvetnik 88
Znači ako kupim u Vipu SE W810i nemogu postaviti MP3 pjesmu kao melodiju za dolazne pozive??????
ne kužim
ma kupi, debrandiraj i mozes radit sta hoces.
Izvorno postao cuore sportivo
nemora bit , ja sam probo u vip-u na v630 i mp3 se moze postavit kao zvuk zvona
prije nego mob kupis zamoli da probas jel se moze to postavit
KISI KISI
Al najveća glupost kod vodafona je da mp3 neda kao zvuk melodije...barem tak meni nedaIzvorno postao Mobyy
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
-to ti nije slucaj na svim tipovima mobitela!!Izvorno postao gaginjo
Znam,recimo mene je zanimala motorola slvr l7,a tam vodafone neda mp3 kao zvuk melodije,a ako ga odkodiram,gubim garanciju.Izvorno postao Osvetnik 88
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Ma dâ ti ali samo one koje skineš sa Live! portala=platiš ih masno.Imaju DRM (Digital Rights Management) zaštitu i rade samo na tvojem mobitelu,ni komp ni išta drugo nemogu vrtjet tu mp3-cu nego samo mobitel s kojim je skinuta ta pjesma/melodija.Izvorno postao gaginjo
![]()
Mozes staviti, malo potrazi po forumu, bilo je tema o tome i kako staviti na takav aparat mp3 melodiju.Mislim da je bila u SE podforumuIzvorno postao gaginjo
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks