mozda najbolji i najrasprostranjeniji je WinRar. mozes ga podjelit u vise komada i kad ih sve DLas on sam napravi original (veci).
Kao što sam naslov kaže trebao bi mi program za rastavljanje večeg file-a u više manjih tako da mogu uploadat na rapid ili on to sam radi!![]()
Do sad to nisam nikad radio pa molim pomoć! Dizao sam na rapid samo manje fileove tako da se prvi put susrečem sa ovim!![]()
mozda najbolji i najrasprostranjeniji je WinRar. mozes ga podjelit u vise komada i kad ih sve DLas on sam napravi original (veci).
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao KaKaV NeReD
Točno ovo.
Ako neznaš kako, trebaš kad staviš na taj file add to archive pojavi se onaj prozorčić i doli livo ima nešto di piše Split to Volumes, bytes i tamo namistiš koliko želiš da ti svaki rar ima MB-a.
Code:Originally Posted by KaKaV NeReD mozda najbolji i najrasprostranjeniji je WinRar. mozes ga podjelit u vise komada i kad ih sve DLas on sam napravi original (veci).
Hvala dečki!Code:Točno ovo. Ako neznaš kako, trebaš kad staviš na taj file add to archive pojavi se onaj prozorčić i doli livo ima nešto di piše Split to Volumes, bytes i tamo namistiš koliko želiš da ti svaki rar ima MB-a. __________________ http://crackz.blog.hr![]()
Čovjek se uči dok je živ.Koliko sam puta do sad koristio WinRar a to nisam znao u biti nisam obračao pažnju jer sam samo stiskao Add to "" rar.
Bookmarks