Motorola v235 zadovoljava sve kriterije i košta u simpa kompletu mislim 698kn.
Motorola v235 zadovoljava sve kriterije i košta u simpa kompletu mislim 698kn.
Trebalo bi mi za Vip. Koliko je inače otkodiravanje?Izvorno postao konan1
Otkodiravanje ti je nekih 50kn. Imaš u vipu SE Z300 ali mislim da ti nema vanjski display.Isto neka jeftinjava.
Ima vanjski displey http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-11...?sifra=SEZ300iIzvorno postao konan1
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Izvorno postao Boris-RI
s otkodiravanjem gubis garanciju
v360 je onda najbolji izbor.
Pa na njoj je poslati sms znanstvena fantastikaIzvorno postao zmija
Pa što si ga onda uopće stavio u izbor.Izvorno postao Boris-RI
Onda kupi SonyEricsson z300i i najjeftinije ćeš proći, a jednostavan je.
Stvar rješena.
onda uzmi 6103 ako ti je vazan sms.Izvorno postao Boris-RI
uzmeš motorole L2 i L6 ( vrlo su lijepe i tanke , zajedno nisu deblje od mog Z530 ), na dnu ih zaljepiš selotejpom , i imas preklopni s dvije SIM kartice,![]()
Zašto je znanstvena fantastika? Triput zaredom pritisneš gornju lijevu tipku. Ima i prečace, pa za sms podesiš neku tipku koju hoćeš.Izvorno postao Boris-RI
A za najbrže slanje i pisanje poruka koristiš PC - spojiš preko BT i šalješ poruke. Za SE koristiš float's mobile agent, a za motorolu Motorola phone tools.
Kupljena Nokia 6101, nova sa dvije godine garancije za 1000kn, sad treba još prodati vipme paket i to je to.
Kao šta rekoh, mob je za mamu i zato je trebao biti jednostavan. Prvo sam mislio na Motorolu 360v, ali kada sam frendovu uzeo u ruke odustao sam jer je za mamu definitivno prekomplicirana. I sa ovom Nokiom će biti instrukcija i instrukcija iako je jednostavna...
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-08-2006 u 18:59
Bookmarks