ma w810 je definitivno bolji izbor.Imao sam D600 i s karticom od 512mb bio je spor da nemre bit sporiji,a pogotovo sa 1gb(to uopce ne bi radilo)
svij glas dajem SE![]()
ma w810 je definitivno bolji izbor.Imao sam D600 i s karticom od 512mb bio je spor da nemre bit sporiji,a pogotovo sa 1gb(to uopce ne bi radilo)
svij glas dajem SE![]()
Kupi SE W810i,ja ti ga toplo preporučujem![]()
Ima odličan ekran,joystick,slike su ciste,ima sd karticu od 512 mb,nećeš požaliti ako ga kupiš.Dajem glas za w810i.![]()
da te malo ispravim, jer ti potkrala pokoja greškica...Izvorno postao Irena_zgb
W810 (koliko ja znam) nema joystick kao W800/750 već ima onaj "pad" (5ero smjernu tipku)...
I ne koristi SD karticu već MemoryStick Pro duo... da se neko nrbi zaletio pa kupio si za taj mob SD karticu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
w810 je malo bolji izbor.ima memo karticu od 512mb i bolju kameru sto je velika prednost.d600 ima bolji ekran i video.
imao sam ih oba dva i svoj glas dajem w810i
Samsung ima bolji video i veći ekran ,može čitat office dokumente, al je jako loše napravljen (klimanje, grebanje ...) kamera je od 2 megapiksela al je prespora i nemože se usporedit ni sa D750i ,a kamoli sa w810i , finkcionalnost mp3 je nikakva tj. prvo :tko je god dizajnirao ajmo nazvat slušalice ima pojma ergonomiji kao ja o baletu , baterija je jako slaba pa i sa te strane sve pada u vodu , , iskreno nevolim preklopne mobitele , al nakon iskustva sa d600 ni klizne ... ima taj flat kabel koja mu je jako slaba toćka , d600 sam takodjer uzeo u vipu i već sljedeći dan se osjetno rasklimao.
w810i ---> ima dobru kameru tj. slike slikane po danu možeš uredno dat da ti razviju , za mp3 neću ni prićat pogotovo slušalice , bolja baterija , kvaliteta izrade , mat je boje pa se nevidi svaka ogrebotina , PO MENI korisniji i funkcionalniji mobitel. ima dobar radio ....![]()
![]()
Zadnji uredio Vatrogasac : 10-10-2006 u 15:32
[QUOTE=vatrogasac1]
kamera je od 2 megapiksela al je prespora i nemože se usporedit ni sa D750i kamoli sa w810i ,, QUOTE]
ajd ti meni reci koja je razlika izmedu kamere u w810 u d750,ako nis znao d750 ti je k750 ali brendiran na tmobile a k750/d750/w800/w810 imaju iste kamere sa istim autofokusom i sa istim ekranom pa tako nemoj pricat gluposti.
Slažem se sa ovim... D750 i W810 imaju iste kamere, to je odavno poznato...Izvorno postao sonyck
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
[QUOTE=sonyck]Izvorno postao vatrogasac1
dečko nitko nije rekao da je kamera drugaćija na w810 i na d750 , nego softverski je w810 napredniji i poboljšan ,, pa su i slike malo bolje ... kad smo kod prićanja gluposti ekran nije isti , veći je na w810i ..... prvo provjeri prije nego što se odlućiš pravit pametan
Bookmarks