Ma baterija je bila jedva naćeta , evo sad je sa punom doguro do 2 h i 40 min , i opet se samo ugasio , pa ja nemrem vjerovat , kak su to napravili , koma , ne znam , više nemam ideja!!!!!Izvorno postao observer
![]()
Ma baterija je bila jedva naćeta , evo sad je sa punom doguro do 2 h i 40 min , i opet se samo ugasio , pa ja nemrem vjerovat , kak su to napravili , koma , ne znam , više nemam ideja!!!!!Izvorno postao observer
![]()
P. L. U. R.
Cekaj malo...pa ja uopce nisam mislio na update firmware - a na samome aparatu, vec na support koji mozes pronaci na stranicama proizvodjaca memorijske kartice koju posjedujes.
Tamo se znaju naci alati sa kojima mozes preformatirati karticu, tako da ju uredjaji u koje ju ustekas, prepoznaju.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ma znamo da nisi, ali ja sam mu preporučio da pogleda da li postoji nadogradnja software-a za sam aparat s kojim bi možda bolje izvršio formatiranje same kartice.Izvorno postao Bimbi
Mislim, neka pokuša i to pored one tvoje ideje, zar se ne slažeš?
Da, da svakako...ne moze stetiti, mislim moze, ali valjda nece.Izvorno postao observer
Sve je OK, samo sam htio razjasniti na sto sam ja mislio!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo , sad ću još i za karrticu pogledat nekakav support programčić , a i javila mi s ejedna dobra duša pa idem danas na canonu formatirat karticu pa ćemo vidjet!!![]()
P. L. U. R.
Uf , evo ga , rješena stvar!!jedan čovjek mi je formatiro , i radi ko beba!!!HVALA i vama tu koji ste mi pomogli , jer se toga nikada vjerojatno ne bi sjetio!!!![]()
![]()
P. L. U. R.
-nema na cemu!!Izvorno postao DOMICH
![]()
![]()
Bookmarks