problem je u tome kaj ja nemam čitać kartica!!
EDIT- jesam se , pa mogu prebacit ovak na kartticu!
problem je u tome kaj ja nemam čitać kartica!!
EDIT- jesam se , pa mogu prebacit ovak na kartticu!
P. L. U. R.
evo , našo sam na službenoj stranici firmware update , pa ću sad vidjet!
P. L. U. R.
Samo pazi što radiš, i radi to striktno po uputama proizvođača da ti aparat ne bi ostao mrtav.Izvorno postao DOMICH
Događale su se i takve stvari.
Kasnije nema više nazad.
Sretno!
Evo , 2 sata je trajo update , al je prošo , al opet isto!!??ne znam dal ga se u opće isplati davat na servis!Hm , jedino da mi nije update prošo kak spada , bat nisu bile baš skroz pune , a čim sam ga upalio , odma je pisalo bat prazna , pa je možda osto stari soft,jer nema sad nikakvih vizualnih razlika!!!mislim da nemam kaj izgubit ako ga opet stavim updateat !?
P. L. U. R.
Čuj, nisam još vidio da je netko dva puta stavljao isti update na aparat, ali ako hoćeš pokušati...probaj.Izvorno postao DOMICH
A ono što si ga nadograđivao na praznu bateriju si imao sreće da ni sam ne znaš koliko.
Obično to završi tako da uređaj ostane mrtav kad išta poput toga radiš na praznu bateriju.
A ništa, probaj.
Eh da, i ovaj put napuni bateriju. Sretno![]()
Ma baterija je bila jedva naćeta , evo sad je sa punom doguro do 2 h i 40 min , i opet se samo ugasio , pa ja nemrem vjerovat , kak su to napravili , koma , ne znam , više nemam ideja!!!!!Izvorno postao observer
![]()
P. L. U. R.
Cekaj malo...pa ja uopce nisam mislio na update firmware - a na samome aparatu, vec na support koji mozes pronaci na stranicama proizvodjaca memorijske kartice koju posjedujes.
Tamo se znaju naci alati sa kojima mozes preformatirati karticu, tako da ju uredjaji u koje ju ustekas, prepoznaju.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks