Zanima me koji program koristiti za prebacivanje iz mp3 u midi koji ću koristiti kao zvono?
Zanima me koji program koristiti za prebacivanje iz mp3 u midi koji ću koristiti kao zvono?
Carpe diem
A zašto jednostavno ne bi komprimirao MP3 na manji bitrate da ti ne zauzima toliko memorije i jednostavno stavio MP3 kao zvono?...Izvorno postao stigma
Ne kužim zašto ti MIDI toliko znači, pa na V360 barem imaš karticu pa memorija nije problem...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
pa kad imam mp3 neće ga uzeti kao zvono.vidio sam da su ostale melodije midi pa pomislih...
Carpe diem
Ne znam, nisam upoznat sa Motorolama, ali mora ići MP3 kao zvono... Jednostavno mora... Znam jer je jedan moj frend stavio MP3-cu koju sam mu poslao kao zvono na V360... Ne znam, neka ti detaljnije objasni netko od Moto experta...Izvorno postao stigma
mp3 ti mora biti u memoriji od moba ,a ne na kartici, onda će ti tek radit kao zvono!!!
P. L. U. R.
Pretpostavljam da imas defaultni software od vodafona????...Ovako melodiju možeš za zvonjavu postaviti samo ako ti je na memoriji telefona jer sa kartice ne ide...a radit mora definitvno...kada staviš mp3 na motorolu probaj restartat mob i onda probati postaviti mp3 za zvuk zvona ali MORA biti u memoriji telefona NE NA KARTICI...:-D...ja mislim da je tako...ne sijećam se baš jer već dugo imam yueta na svojoj motoroli...nadam se da sam pomogao...:-D...Izvorno postao stigma
jel ima jednostavno program za prebacivanje mp3 u midi?![]()
Carpe diem
Google i pick one!Izvorno postao stigma
Evo ti link na Google search.
Izaberi neki koji ti se sviđa, nađi crack ako treba / ako ima i eto.
Možda netko ima neku preporuku koji je dobar, ali to je sve na više manje isti kalup vjerujem...
Pogledaj na http://gocellular.orgIzvorno postao stigma
Pogledaj ovdje:Izvorno postao stigma
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24221
Bookmarks