Joj, joj... Ajmo redom.
1. Dobiješ sve što trebaš dobiti. Mobitel, bateriju, karticu (kako koju s kojim...), punjač, kabel, CD sa softwareom, slušalice, uputstva, garanciju, VipMe box... To je toliko koliko ja znam... Sadržaji paketa su u biti isti, osim kartice...
2. Da, nema blica... I kaj sad? Uzmi K750.
3. Odi si na nabava.net pa pronađi najpovoljniju. Preporučam Sandiskove, jeftinije ćeš proći, a neki kažu i da su bolje od Sonyevih... Za K750 ti treba MS Pro Duo, a za V630 MS M2 Micro.
4. Joystick je stvar korištenja... serije... sreće... Funkcionira i ne kvari se baš tako lako kao što se nije svima ni mobitel izgrebao itd. itd. Pazi na njega, ne izlaži ga prašini ili nečem još gorem i živjet će ti dugo i sretno. U protivnom, imaš garanciju.

5. Ako ne znaš što je 3G, ne treba ti.

A s tehničke strane to ti je još jedna vrsta prijenosa podataka CSD > GPRS > EDGE > UMTS > HSDPA (slijed evolucije)... UMTS ti je ovaj 3G... Omogućava brzine do 384kbps, a zajedno s time omogućava i video pozive, video streaming i tako neke stvarčice koje su postale moguće zahvaljujući većim brzinama.
Moja preporuka K750 jer ipak ima neke stvari koje V630 nema, a to bi po meni bile slijedeće: MS Pro Duo kartica (ipak je standardnija i većeg kapaciteta - zasad), blic, poklopac za kameru, dosta bolja izrada kućišta...
Za ostala pitanja... Pitaj pa ću probati dati odgovor ja ili netko drugi.

Bookmarks