Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12
    Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Telefonska govornica
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SE K750i vs. SE V630

Ajde ekipo plizzz help koji da kupim!
    1.Kaj se sve dobije u paketu sa kojim?
    2.V630 nema blica
    3.Kolko košta kartica od 256,512 ili 1gb za k750 jer ak njega kupim trebat ću karticu?
    4.i kakav je joystick kod K750?
    5.I kaj je to 3G kod V630?

i ne kupujem na crno nego u vipme kompletu!
    HVALA!
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-08-2006 u 22:27

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao NiX@tHeG4M3R
    Ajde ekipo plizzz help koji da kupim!1.Kaj se sve dobije u paketu sa kojim!!!2.V630 nema blica 3.Kolko košta kartica od 256,512 ili 1gb za k750 jer ak njega kupim trebat ću karticu!!!4.i kakav je joystick kod K750????5.I kaj je to 3G kod V630!!!Hvala!!!i ne kupujem na crno nego u vipme kompletu! HVALA!!!
    Joj, joj... Ajmo redom.
    1. Dobiješ sve što trebaš dobiti. Mobitel, bateriju, karticu (kako koju s kojim...), punjač, kabel, CD sa softwareom, slušalice, uputstva, garanciju, VipMe box... To je toliko koliko ja znam... Sadržaji paketa su u biti isti, osim kartice...
    2. Da, nema blica... I kaj sad? Uzmi K750.
    3. Odi si na nabava.net pa pronađi najpovoljniju. Preporučam Sandiskove, jeftinije ćeš proći, a neki kažu i da su bolje od Sonyevih... Za K750 ti treba MS Pro Duo, a za V630 MS M2 Micro.
    4. Joystick je stvar korištenja... serije... sreće... Funkcionira i ne kvari se baš tako lako kao što se nije svima ni mobitel izgrebao itd. itd. Pazi na njega, ne izlaži ga prašini ili nečem još gorem i živjet će ti dugo i sretno. U protivnom, imaš garanciju.
    5. Ako ne znaš što je 3G, ne treba ti. A s tehničke strane to ti je još jedna vrsta prijenosa podataka CSD > GPRS > EDGE > UMTS > HSDPA (slijed evolucije)... UMTS ti je ovaj 3G... Omogućava brzine do 384kbps, a zajedno s time omogućava i video pozive, video streaming i tako neke stvarčice koje su postale moguće zahvaljujući većim brzinama.
    Moja preporuka K750 jer ipak ima neke stvari koje V630 nema, a to bi po meni bile slijedeće: MS Pro Duo kartica (ipak je standardnija i većeg kapaciteta - zasad), blic, poklopac za kameru, dosta bolja izrada kućišta...
    Za ostala pitanja... Pitaj pa ću probati dati odgovor ja ili netko drugi.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Telefonska govornica
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Joj, joj... Ajmo redom.
    1. Dobiješ sve što trebaš dobiti. Mobitel, bateriju, karticu (kako koju s kojim...), punjač, kabel, CD sa softwareom, slušalice, uputstva, garanciju, VipMe box... To je toliko koliko ja znam... Sadržaji paketa su u biti isti, osim kartice...
    2. Da, nema blica... I kaj sad? Uzmi K750.
    3. Odi si na nabava.net pa pronađi najpovoljniju. Preporučam Sandiskove, jeftinije ćeš proći, a neki kažu i da su bolje od Sonyevih... Za K750 ti treba MS Pro Duo, a za V630 MS M2 Micro.
    4. Joystick je stvar korištenja... serije... sreće... Funkcionira i ne kvari se baš tako lako kao što se nije svima ni mobitel izgrebao itd. itd. Pazi na njega, ne izlaži ga prašini ili nečem još gorem i živjet će ti dugo i sretno. U protivnom, imaš garanciju.
    5. Ako ne znaš što je 3G, ne treba ti. A s tehničke strane to ti je još jedna vrsta prijenosa podataka CSD > GPRS > EDGE > UMTS > HSDPA (slijed evolucije)... UMTS ti je ovaj 3G... Omogućava brzine do 384kbps, a zajedno s time omogućava i video pozive, video streaming i tako neke stvarčice koje su postale moguće zahvaljujući većim brzinama.
    Moja preporuka K750 jer ipak ima neke stvari koje V630 nema, a to bi po meni bile slijedeće: MS Pro Duo kartica (ipak je standardnija i većeg kapaciteta - zasad), blic, poklopac za kameru, dosta bolja izrada kućišta...
    Za ostala pitanja... Pitaj pa ću probati dati odgovor ja ili netko drugi.
    Koji si ti car! E da jel mogu sa tim 3G gledat TV i jel to besplatno ili se naplaćuje i koliko kod Vipa!Kolko dođu te kartice i daš mi link!Hvala!Ovo je pravi čovjek a ne a joj previše si napisoa!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji si ti car! E da jel mogu sa tim 3G gledat TV i jel to besplatno ili se naplaćuje i koliko kod Vipa!Kolko dođu te kartice i daš mi link!Hvala!Ovo je pravi čovjek a ne a joj previše si napisoa!
    S tim 3G možeš gledati TV, ali zasad je samo RTL besplatan i to od 17:45 do 20:00... Dakle... glupost... Ostalo se naplaćuje po cijeni 5.91kn po 15 minuta. Po meni neisplativo, no ako te to zabavlja. Ipak mislim da 3G nije ni izbliza tolika prednost da nadmaši K750 koji je po meni još uvijek best buy.
    A za kartice si stvarno moraš otići na www.nabava.net i pogledaj si gdje možeš najbolje proći... Koji proizvođač, koja firma ti je bliže, što je povoljnije... Imaš veliki raspon cijena koji zavisi od ponude firme, proizvođača itd. Preporučam ili Sonyeve ili SanDiskove... Ja ti mogu ovdje reći okvirno ovako:
    MS Pro Duo:
    256MB 200-300kn
    512MB 250-400kn
    1GB 400-600kn
    To je ono, okvirno, ali potraži na nabava.net i naći ćeš najpovoljnije za sebe...

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Telefonska govornica
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaj ak 3g postane besplatan?
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-08-2006 u 22:28

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaj ak 3g postane besplatan?
    To će biti na Sv. Nigdarjevo tako da ćeš dotad kupiti novi mobitel (i hrpu njih) Neće nikada postati besplatan jer ti moraju nekako naplatiti promet kao i pozive kao i SVE ostalo. Ako već hoćeš nešto recimo, besplatno tj. jeftino onda ti treba mobitel sa WiFi-em tako da se možeš spojiti na router od ADSL-a i onda ideš preko te konekcije... Ili preko nekih hotspotova... Kao sa nekim PDA ili sl. Ali opet... Uglavnom GPRS, UMTS, HSDPA neće biti besplatni jer nema teorije da ti daju tako nešto besplatno. To je još uvijek jedna od najskupljih usluga na tržištu mobilne telefonije i kad bi to postalo besplatno, e onda bi SVE bilo besplatno... Ne brini, neće ti to nitko dati džabe... Možda kao neku promociju i tako... Kroz mjesec dana, ali za stalno, nop...
    EDIT: Zaboravih reći da je surfanje njihovim portalom besplatno. Ali se zato sve usluge, kupovine sličica, igrica, download pjesama, gledanje TV-a plaća... U jednu ruku i je besplatno, ali kad gledaš da je besplatno samo utoliko da možeš vidjeti što sve ima za kupiti... Osim toga to vrijedi i za GPRS, tako da sa UMTSom samo dobivaš veću brzinu koju ne znam hoćeš li koristiti ili ne... Na tebi je da odlučiš.
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-08-2006 u 22:28

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Telefonska govornica
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

= Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    To će biti na Sv. Nigdarjevo tako da ćeš dotad kupiti novi mobitel (i hrpu njih) Neće nikada postati besplatan jer ti moraju nekako naplatiti promet kao i pozive kao i SVE ostalo. Ako već hoćeš nešto recimo, besplatno tj. jeftino onda ti treba mobitel sa WiFi-em tako da se možeš spojiti na router od ADSL-a i onda ideš preko te konekcije... Ili preko nekih hotspotova... Kao sa nekim PDA ili sl. Ali opet... Uglavnom GPRS, UMTS, HSDPA neće biti besplatni jer nema teorije da ti daju tako nešto besplatno. To je još uvijek jedna od najskupljih usluga na tržištu mobilne telefonije i kad bi to postalo besplatno, e onda bi SVE bilo besplatno... Ne brini, neće ti to nitko dati džabe... Možda kao neku promociju i tako... Kroz mjesec dana, ali za stalno, nop...
    EDIT: Zaboravih reći da je surfanje njihovim portalom besplatno. Ali se zato sve usluge, kupovine sličica, igrica, download pjesama, gledanje TV-a plaća... U jednu ruku i je besplatno, ali kad gledaš da je besplatno samo utoliko da možeš vidjeti što sve ima za kupiti... Osim toga to vrijedi i za GPRS, tako da sa UMTSom samo dobivaš veću brzinu koju ne znam hoćeš li koristiti ili ne... Na tebi je da odlučiš.
    Ok znači sada si me dobro uvjerio da uzmem k750!!!I kolko da si umem mb!Tamo piše da kartca od 1 gb dođ300 kn daj ti to pogledaj!!!e jel imaš MSN????

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slažem se s Veloksom , u svakom slučaju K750i , a 3g je skupi shit
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-08-2006 u 22:29
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok znači sada si me dobro uvjerio da uzmem k750!!!I kolko da si umem mb!Tamo piše da kartca od 1 gb dođ300 kn daj ti to pogledaj!!!e jel imaš MSN????
    Imam MSN, kao što si mogao i u profilu vidjeti. Dobro novi si pa dok se navikneš gdje je šta... Moj MSN ti je djdevelox@gmail.com
    Koliko vidim tamo je 1GB od TakeMS oko 350kn, ali nije ažurna baš cijena. Na njihovom siteu piše 410kn za gotovinu. No ja ipak mislim da ti je bolje za cca. 450kn uzeti Sonyevu. Pogledaj si također i site firme da vidiš ažurne cijene.

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Velox , jel možda znaš cijene i stanje m.stickova micro za Z530
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tj1
    Velox , jel možda znaš cijene i stanje m.stickova micro za Z530
    Evo cijena M2 Micro:
    MSA-256A 256MB micro 250,00
    MSA-512A/MSA-512A+5R 512MB micro 319,00
    MSA-1GA 1 GB micro 499,00
    Cijene u kunama, sa PDV-om, izvor Sancta-Domenica.
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-08-2006 u 22:30

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo