Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    6.424
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.424, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question dekodiranje - problem

eh stanje je ovako...

znai ja sam kupio SE K510i i posto nemogu koristit ovu svoju staru karticu morao sa ga odnijet na dekodiranje...

i desilo se ovo: znaci odveo mene stari i dado ja liku mobitel... i bila je SIM kartica (VIPova u njemu) i on nesto krenu radit... i tako onot radi a ja vidim smotan neki lik, ono neznam bateribu ubacit i tako to... i on nesto tamo radi sa programom, pa izvadi bateriju, pa ubaci i onda pogleda imal kartica SIM i izvadi je i rece da nije znao da je unutra... i onda je opet nesto radio tako... ja se ponekad nadvirio da vidim i nesto se puni dole pa stane i tako sve... i onda probade on upalit i nece... onda opest neto proba i rece mi onaj sto radi moraces ga prefleshovat... kaze on sad cu ja nac flash a ovaj: "nema ba flasha novi je mobitel"... kaze debil ima i poce trazit i trazi jedno pet minuta i kaze da nema... i onda rece onaj drugi pametniji koji je nekom liku uvaljivo 6230 za 150€ koristenu , kaze ovo "jesil nesto ocitao" a on "ne" i kaze da je to zaboravio i onda ovaj pametniji rece da mora nesto skinut sa interenta i da ce to bit sutra gotovo... i ono moj otac rece: (a to da ne ostavljam mobitel jer nije ni njemu drago da ostavim do sutra) "a jel moze ovaj moj mali pomnijet pa da se igra i tako to do sutra akonece redit poslijep podne?" i ondaj rece da dzaba kad se nemoze upalit... i napisa on moje ime na naljepnicu i rece da ce nazvat sutra...

i to se desilo...

i sad mene zanima par stvar:

1. mozel mi ko "strucnije" rec, znaci objasnit", barem priblizno", sta je on uradio??? jer ja kontam da je izbrisao firmware... i sad nema novi da instalira... pa se sad pitam jel se moze npr firmware kako intalirat ako nema nikakvog na mobu?? sa SEUSom mozda ili onim DAVINCIJEM il bilo kako?? i jel se moze gde skinut firmware, tj hocel ovaj moc nac to?? reko je da ce sve sredit i da se nebrinem al ja opet se brinem... jer kakvi sad debili odvaraju "servise"...

2. posto rekoh da svakakvi debili to otvaraju, a ima i toga da je ovo Bosna (tu zivim ) pa su ljudi skloni kradji, ne svi al ima izuzetaka... i sad mozda mi ovaj zamijeni bateriju, znaci mozda uvali nekkvu kopiju ili neorginalnu ... pa se pitam kako mogu to provjerit??? u zurbi sam to odnio pa nisam "oznacio" niako bateriju, jedino sam tacku stavio sa markerom al mozda se izbrise... pa znai kako znat dali je baterija orginal??? jel ima kakv oznaka il sta??? ja se ko sjecam ove moje al ne bas previse... kapacitet je milim 750mAh il 800mAh pa cu i to pogledat... i imal jos sta kako bi mogao znat??? i ko ko mozda sigurno zna koliki je kapacitet baterije koja dodje da barem po tome znam...

i et... to bi bilo to... znam da je dugo al opet moze se ovo procitat za par minuta a rijec je ipak o mobitelu, ne tako skupom al opet je 100€ i nebi zelio da se sutra igram sa komadom plastike...

i sad mi je drago sto nisam kupio K750i jer ovdje nit ima servis nit bi ga ko dobro dekodirao nit nista... odsad ce Ahmo kupovat "ciste" mobitele...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako tip ima dobar program onda je samo malo zbunjen, pa se uskomešo i zajebo stvar. U stvari ne može se mob pokvarit, i da sa interneta će morati skinuti neke stvari da oživi mob.
    Valjda ima spor internet kad pred vama to nije napravio, jer da se ne znam što zezne ja u roku 10 min imam sve što je potrebno za oživiti mob.
    Pogledaj u kutiji od mobitela ima li gdje serijski broj baterije

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    6.424
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok..

evo sad cekam da me nazove... ako nenazove za dva sata odo mu ja dole probijat mozak..

i evo saznah da je Baterija BS-36 ILI BST-36 sa 750 mAh Li-polymer

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa i ako ti zamjeni bateriju, nece ti dati neku drugih specifikacija, već istu, samo rabljenu.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

= Citat = Izvorno postao torp3do
    ok..

evo sad cekam da me nazove... ako nenazove za dva sata odo mu ja dole probijat mozak..

i evo saznah da je Baterija BS-36 ILI BST-36 sa 750 mAh Li-polymer
    u covjece, kod kog ti otkodiravas telefone... bas se pitam koliko ce ti to naplatiti.
    da kao sto i andrija kaze, zeznio je stvar jer ne zna raditi, unlok ne smije zezniti softwer telefona, a ocito je on krivo nesto napravio, a ni nema filove za ozivljavanje sto svaki pravi unloker kao andrija pa i ja mora odmah imati da rjesi... jer neko pravilo u unlok svijetu vlada. ako ne mozes oziviti mob koji si ti zeznio, onda ga bolje ni ne uzimaj u ruke.

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    6.424
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma neki dan mi rodica isto nosila kod njega i sve je uredno uradio za pet minuta za 5€ pa reko ajd opet ce dobro odradit... i onda ovo zajebe...

a rece mi juce da ce bit ista cijena kao i "obicno" dekodiranje....

a ja kontam jel se moze to dekodiranje odradit preko NCK koda koji mozda on dobije u logu il tako nekako????

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    6.424
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo mob sam dobio nazad i sve je OK

nije nista izbrisano samo je otkljucan

dzaba sam se isprepado..

sad jos moram seus probat...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Dekodiranje N6680
    By gh0st in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 11-07-2006, 09:04
  2. Dobio sam kod za dekodiranje Compact-a!!!!
    By Xzibit in forum Windows Mobile
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 14-10-2005, 17:05
  3. DEKODIRANJE Vxxx SERIJA
    By sibir in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 25-04-2005, 21:48
  4. Dekodiranje Motorole
    By M. NeMeC in forum Motorola
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 16-01-2005, 15:06

Bookmarks