...dovoljan je samo jedan mali metalni dio da se osjeti probijanje...
...dovoljan je samo jedan mali metalni dio da se osjeti probijanje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
elektricitet moze biti do osobe koja se prima za predmet. Cisto sumnjam da je telefon u stanju nakupiti toliko statickog elektriciteta. Ako nosis sintetiku anda je do tebe. Mene koji puta drmne na predmetima koji nemaju veze sa strujom.
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao KaKaV NeReD
I mene... Probaj da ti neka frendica uzme mobitel u ruke i vidi oće li i nju stresti...
cura koja mi ga je prodala imala ga je godinu dana i fakat nije nikad nis takvog osjetila. al skontala sam u cem bi mogo bit problem, pokrila sam se onom sintetickom dekom iz t-mobilea i vjerojatno smo se naelektrizirali i ja i mob i sad cekam da se "ispraznimo" jer sam vidjela da deka iskri pa je vjerojatno problem u tome! deka ide u smece a ako ce me mob peckat slijedeca 2,3 dana ide na servis il ga vracam, ali i ja sumnjam da je do mobitela! ovo jos nikad nisam dozivila![]()
btw, crni servisdi gdje kako koliko
?
...to ti je lokalni čovjek u mjestu koji se bavi popravkom mobova (unlockerIzvorno postao malena01
) ...
da hvala na prijevodu
ali trazim preporuke, ne poznajem one u "biznisu"negdje oko jaruna, ako ce mi slucajno zatrebat?
Najjednostavnije ti je da se primiš sa dvije ruke za nešto metalno,tipa radijator,da se "isprazniš".Izvorno postao malena01
@Enimen kakvo crno probijanje struje na mobitelu, pa nema katodnu cijev pa da ima kaskadu.
Ovdje se radi o statičkom elekricitetu, a kako do njega dolazi saznajte iz knjiga za osnovnu školu.
Iako je neugodan, nije opasan ni za mob ni za onog koga strese.
Ne trljate mobitel, pogotovo ne suhom sintetičkom krpom i ako vam se već do dogodi pomaže ostavljanje mobitela na metalnoj površini, sudoperi i radijatori su idealni il prebrisavanje vlažnom krpicom, vlažnom tek toliko da nije suha.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
..Izvorno postao Sljaka
...a hebiga, ja sam pomislio na to...
Izvorno postao Siemens
ne funkcionira, pokusala sam sve zivoi frend osjeti neko peckanje nakon kaj ga duze drzi u ruci! sranje!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
stavi ga malo ispraznit..i izvadi bat van...Izvorno postao malena01
Bookmarks