imaju motorole izvjesce barem v360 i jos neke. na onima koje nemaju moze se doraditi da ima a ako se bas oce silom onda se na vipu upise ! kao prvi znak u poruci.Izvorno postao Smrt
Kolko ja znam, niti jedna motorola nema tu opciju da dobis izvjesce o primitku poruke.Izvorno postao malena01
Ima pak fora da mozes na pocetku poruke napist neku sifru, pa onda tek dobis sms izvjesce, nazalost zaboravil sam kaj se treba ukucat, to ak neko drugi zna bude napisal![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
imaju motorole izvjesce barem v360 i jos neke. na onima koje nemaju moze se doraditi da ima a ako se bas oce silom onda se na vipu upise ! kao prvi znak u poruci.Izvorno postao Smrt
dobar grah daleko se čuje
Imas mogucnost dodavanja opcija tj otkljucavanje zakljucanih opcija tj seem edit pomocu kojeg dobijes mnoge opcije, npr pored reporta ja sam dobio i prikaz tj reprodukcija 3gp faila, upises u google seem edit i izbacit ce vjerojatno stranicu mislim da je coma.fsb.hr, koliko mi se cini bluedevil je o tome dosta napisao, skidam mu kapu stvarno mnogo toga je o tome napisao...Izvorno postao Smrt
Ok ok, ja sam mislil na motorole s regularnim softom, znaci ono kaj kupis.
Kod T-mobila, je drugcija sifra koju upises na pocetak poruke, kad os dobit izvjesce, al kao sto ram reko zaboravih je.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks