Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Threaded View

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow LG programi za komunikaciju telefona sa PC-em

Evo da malo pomognem vlasnicima LG mobitela koji traže program s kojim mogu prebacivati slike,melodije,video na i sa telefona i upute+upute za korištenje mobitela kao prijenosne memorije(ukoliko telefon podržava tu opciju) u PDF formatu također isto engleski jezik.(nažalost naš uvoznik za LG ima jako jadnu podršku na svojoj stranici)
    LG nema stranicu za HR tržište pa sam postavio link za Englesku jer nas velika većina zna engleski i nebi trebalo bit problema sa korištenjem.

Sve počinje OVDJE i samo trebate naći svoj model telefona (ako nije na prvoj stranici kliknite na drop down izbornik i Please Select your Phone model pri vrhu stranice)

Programi su proizvođačevi tj. besplatni a skidate ih klikom na oznaku,npr. za model KG800: S/W KG800 a dodatne informacije o telefonu dobivate klikom na dugme Detail View modela koji imate/vas zanima.

Pozdrav!

Nažalost više ništa od direktnih download linkova,nakon ove zadnje izmjene web stranica LG je sve riješio da morate preko gore navedenog link izabrati telefon za koji vam treba i raditi po uputama koe sam napisao ovdje iznad.

Trenutno imam drugu akciju u vidu a to je skupljanje sadržaja čitavog CD-a koje ste dobili s mobitelom i postavljanje na besplatni webhosting server kako bi ih u bilo kojem trenutku mogli skidati,mislim da ti CD-i sadrže nešto i na našem jeziku pa će bit korisno onima koji ne razumiju engleski.
    Zato ako želite,koirajte sav sadržaj CD-a u jednu .rar sprešanu datoteku i podignite na rapidshare ili neki drugi file hosting server pa mi pošaljite link a dalje ćete sve vidjeti u ovom postu.

Unaprijed zahvaljujem svima koji žele sudjelovati u ovoj akciji
    Zadnji uredio sms freak : 03-11-2007 u 18:14 Razlog: velike promjene

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 25-06-2005, 00:23

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove