= Citat = Izvorno postao Symbian FAN
Par Pitanjca:
1. Jel zvuk kod zvonjave dosta glasan, jer se čuje na ulici kad zvoni (s obzirom da je tel. jako mali)
2. Kakav je slide, jel ulijeva povjerenje kao D500 ili ne ulijeva kao D600??
3. Kakav je display i odaziv ne tipke kada se krećeš kroz meni?
4. Imaš li osjećaj da je lomljiv ili čvršći (kao V3)??

1. prvo, telefon nije uopce malen, ne bih ga nikako svrstao u tu kategoriju, porilicno je to u ruci, samo sto se meni cini da je izuzetno lagan. Mozda djeluje i lakse nego sto jest, stvarno-dijeluje jako, jako lagano. Zvonjava je dovoljno glasna, al ako stavih zvonjavu i vibru od jednom- pravi sok, i sam pocnes vibrirati stvarno trese

2. slide- mislim los, gle, tesko mi je to rec, ja sam jako dugo koristio 8800 i nakon nje je sve shit- stvarno ne mogu biti objektivan, al mislim da mu to nije jaca strana.

3. Ekran je odlican, trenutan odaziv na tipke osim ako se kreces kroz sd-to sam vec napisao da je frustrirajuce sporo, inace je odlicno...poseban gust je pisanje smsa. Ja to radim izuzetno brzo i mob me prati, za usporedbu s Lg-om koje je katastrofa za pisanje smsa....ja sam vec miljama naprijed i onda bude sve puno gresaka.

4. ma ne vjerujem da bi se polomio-materijal je plasticno gumiran, ne znam, al ne djeluje bas "cvrsto".

eto, nadam se da sam pomogao.

btw. zar ga nitko osim mene nema, ne bih htio utjecat na necje misljenje, pa bi volio cut nekog tko ga jos koristi