imaš prikaz zagreba kao,pa dok ti dođe sms,avion proleti,navečer vatromet,ovisno o sigalnu takvo ti je nebo,ujutro ti je sunce,navecer mrak itd...čitao sam o tome ,ne znam di je to![]()
imaš prikaz zagreba kao,pa dok ti dođe sms,avion proleti,navečer vatromet,ovisno o sigalnu takvo ti je nebo,ujutro ti je sunce,navecer mrak itd...čitao sam o tome ,ne znam di je to![]()
Aha, nasao sam. To se nigdje u mobitelu ne zove zapravo nikako, nego je u settings-display sett.-wallpapaer-pa pnda umjesto da odaberes neki svoj wall odaberes "theme"..i onda ti se to pojavi na ekranu. Hm...ja zivim u Zgb al je meni na ekranu Dubrovnik! Heeee heeee...skuzio sam da te neke fore, ...a gle, ...drazi mi je moj wallpaper. Ne znam, nisam fasciniran. jZanimljivo, al u principu ne moram pogledat na ekran da bih vidio jel noc ili dan ....heee heee, zgodno, al nis posebno, mozda skuzim da se nesto posebno dogadja tokom narednih dana pa javim![]()
ja sam mislio da će zg pokazivati,pokazuje to u 15 zemalja,i ekran bi ti se trebao mijenjati,kao i dr. stvarčice kad ti dolazi sms ili poziv itd...
Kod primljene poruke je zeleni vatromet.
Kod propustenog poziva crveni vatromet.
Kod alarma nema nikakve promjene.
da i naspram k800 mi je ovaj puno bolji izbor,istina k800 ima bolji fotič i xenon blic,ali ovaj ima puno više prednosti...
mislim da ne mozemo govoriti o "puno boljem" foticu kod SE. Mislim da se radi o nijansama. Ja sam razvio neke slike s d900 i nema nikakve razlike s digitalnog (mini mju S 5.mpx) stvarno su kvalitetne fotke.
činjenica je da je bolji,ima bolji makro i auto fokus mu bolje radi,ali to su takve sitnice-nijanse koje moje oko ne skuži,jedino je xenon blic ajmo reči velika prednost,ali ne tako velika da bi radije k800 izabrao umjesto d900...
Bookmarks