a najveca bojka?
Baterija.
Koliko drži,
kakvog je kapaciteta?
Ej, a nije malo prevelik, kak leži u ruci?
a najveca bojka?
Baterija.
Koliko drži,
kakvog je kapaciteta?
ne znam kolikog je kapaciteta, ne pise na njoj. drzi mi uz dosta razgogora i smsa 3 dana. Nije velik, toliko ja tanak da se ne kuzi ta "velicina", dobro lezi u ruci i odlican je osjecaj pisat poruke, ...
bat kaze u specifikacijama 800 mAh.
tri dana je ok.to je i prosjek vecine mobova.
a gdje bi se mogao nabaviti?
ako netko ima, moze ponuditi i na pm..thx
o mobu zasad znam samo pohvale, a meni osobno se jako dopada![]()
ja ga mogu nabaviti za 400 eura brijem, mozda nesto sitno manje ako mu je pala cijena.
Evo ja ću još malo prilčekati da ga dobije ET, nije mi cilj imati ga prvi, cilj mi je da mi služi..
Pa ću pričekati da vidim da li ima kakvih softwerskih ili drugih problema
moj prvi "ozbiljniji" mob je bio d600 u kojeg sam se jako razocharao... ali sada lagano mjenjam mishljenje o samsungu... vechina problema je otklonjena (slushanje mp3 i pisanje poruke u isto vrijeme, baterija...) josh mu samo fali da mozhesh stavit mp3 za zvuk poruke, teme i nada da slider nije losh kao na d600 (moj se nije rasklimao ali znam za mnoge kojima je)
drago mi je za chut da neki mobitel konachno mozhe parirat K seriji SE-a u kvaliteti slike... sad se samo cheka da padne cjena i odma se nabavlja![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ma D900 je dobra stvar. I imat ce ponovo neke dodtne seme kao sta je E900.
Ja sam se dvoumio i zapalio na E900...
Daj svimaza D900 i E900.
mario dal si aktivirao funkciju living world,kako funkcionira?čitao sam o tome i kažu da je prava stvar..
ne vidim namu ovom modelu. jos da ima Wlan, bio bi tako reci savrsen.
Izvorno postao smogovac
what?!? sta je to, gdje se to nalazi?!?!?
imaš prikaz zagreba kao,pa dok ti dođe sms,avion proleti,navečer vatromet,ovisno o sigalnu takvo ti je nebo,ujutro ti je sunce,navecer mrak itd...čitao sam o tome ,ne znam di je to![]()
Aha, nasao sam. To se nigdje u mobitelu ne zove zapravo nikako, nego je u settings-display sett.-wallpapaer-pa pnda umjesto da odaberes neki svoj wall odaberes "theme"..i onda ti se to pojavi na ekranu. Hm...ja zivim u Zgb al je meni na ekranu Dubrovnik! Heeee heeee...skuzio sam da te neke fore, ...a gle, ...drazi mi je moj wallpaper. Ne znam, nisam fasciniran. jZanimljivo, al u principu ne moram pogledat na ekran da bih vidio jel noc ili dan ....heee heee, zgodno, al nis posebno, mozda skuzim da se nesto posebno dogadja tokom narednih dana pa javim![]()
ja sam mislio da će zg pokazivati,pokazuje to u 15 zemalja,i ekran bi ti se trebao mijenjati,kao i dr. stvarčice kad ti dolazi sms ili poziv itd...
Kod primljene poruke je zeleni vatromet.
Kod propustenog poziva crveni vatromet.
Kod alarma nema nikakve promjene.
da i naspram k800 mi je ovaj puno bolji izbor,istina k800 ima bolji fotič i xenon blic,ali ovaj ima puno više prednosti...
mislim da ne mozemo govoriti o "puno boljem" foticu kod SE. Mislim da se radi o nijansama. Ja sam razvio neke slike s d900 i nema nikakve razlike s digitalnog (mini mju S 5.mpx) stvarno su kvalitetne fotke.
činjenica je da je bolji,ima bolji makro i auto fokus mu bolje radi,ali to su takve sitnice-nijanse koje moje oko ne skuži,jedino je xenon blic ajmo reči velika prednost,ali ne tako velika da bi radije k800 izabrao umjesto d900...
Par Pitanjca:![]()
1. Jel zvuk kod zvonjave dosta glasan, jer se čuje na ulici kad zvoni (s obzirom da je tel. jako mali)
2. Kakav je slide, jel ulijeva povjerenje kao D500 ili ne ulijeva kao D600??
3. Kakav je display i odaziv ne tipke kada se krećeš kroz meni?
4. Imaš li osjećaj da je lomljiv ili čvršći (kao V3)??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao smogovac
s tim se slazem , al nikako da je razlika znacajna, ...predrasticno sam shvatio prijasnji postsorry
Izvorno postao Symbian FAN
1. prvo, telefon nije uopce malen, ne bih ga nikako svrstao u tu kategoriju, porilicno je to u ruci, samo sto se meni cini da je izuzetno lagan. Mozda djeluje i lakse nego sto jest, stvarno-dijeluje jako, jako lagano. Zvonjava je dovoljno glasna, al ako stavih zvonjavu i vibru od jednom- pravi sok, i sam pocnes vibriratistvarno trese
2. slide- mislim los, gle, tesko mi je to rec, ja sam jako dugo koristio 8800 i nakon nje je sve shit- stvarno ne mogu biti objektivan, al mislim da mu to nije jaca strana.
3. Ekran je odlican, trenutan odaziv na tipke osim ako se kreces kroz sd-to sam vec napisao da je frustrirajuce sporo, inace je odlicno...poseban gust je pisanje smsa. Ja to radim izuzetno brzo i mob me prati, za usporedbu s Lg-om koje je katastrofa za pisanje smsa....ja sam vec miljama naprijed i onda bude sve puno gresaka.
4. ma ne vjerujem da bi se polomio-materijal je plasticno gumiran, ne znam, al ne djeluje bas "cvrsto".
eto, nadam se da sam pomogao.
btw. zar ga nitko osim mene nema, ne bih htio utjecat na necje misljenje, pa bi volio cut nekog tko ga jos koristi
Dobro, nisam mislio baš mali, ali vrlo tanak. (nešto kao V3 jel tako)
Evo još par u vezi softvera:
1. Jer se može također gledat video u widescreenu kada se pritisne tipka 1 dok se video vrti (znači da se gleda preko cijelog ekrana kada je zaklopljen)
2. Mogu li se radit datoteke u mobitelu (ne na kartici)??
3. Vibrira li i zvoni u isto vrijeme i za SMS???
Ciljam ga kupit za neka 2 tjedna...pa da vidim jer vrijedno kupovat nakon D600... Jedini konkurent su K800 i N73 (al mi je malo preskup)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
moram priznati da za v3 pise 13.9mm a d900 je 12.9mm, no meni v3 djeluje tanje. al nije bad, jer ovo je fakat jako tanak telefon.Izvorno postao Symbian FAN
1. video, ne ...preko cijelog ekrana ne moze, ...identicno kao i kad slusas mp3 player.
2. ne mogu, samo na kartici.
3. kod sms zavibrira pa zazvoni. dakle, da, kao da je i u isto vrijeme .
N73 je symbian, nije to bas konrentno meni. To su mi totalno razliciti telefoni.
Mene je ovaj samsung jako ugodno iznenadio, ....
Bookmarks