Vjerojatno terba samo brža kartica.Izvorno postao MarioM
Vjerujem da to nije neki problem koji se ne može riješiti.
Vjerojatno terba samo brža kartica.Izvorno postao MarioM
Vjerujem da to nije neki problem koji se ne može riješiti.
kako mislis brza kartica? kazem da sam probao dvije i jednako je spor, ako govoris o sd-u?
previse prednosti, tu i tamo pokoja sitnica koja me malo zasmetala, ...mob je predobar. stvarno sam jako zadovoljan!
Imaš pravo, kada malo bolje vidim, to su male slike (ja radim sa 5MB slikama na fotoaparatu gdje se osjeti razlika pa sam se malo zanio).Izvorno postao MarioM
Onda je jednostavno sučelje preko kojeg komunicira s karticom malo sporo, nije to ništa strašno.
da, slike su dosta velike, kazem probao sam s razlicitim karticama, ...al ne ide, i ja sam mislio da je sdvar do sd-a, al ocito je presudna velicina slika. To su mogli nekako bolje izvest jer je stvarno frustrirajuce sporo,...al, nema veze, mob je inace ...predobar. Za preporuciti!
samo jos da ima teme!?...![]()
Klasicne theme nema, ...zapravo ima jednu Themu, ali...zapravo nisam skuzio koja koris od nje, ...
ako stavis na ekran neku pozadinu, u postavkama se moze postaviti da se onda nazire kad prolazis kroz meni, tako da izgleda kao da si stavio neku themu samo se ne mjenjaju ikone, al koliko znam na starijim modelima su takodjer ikone bile uvijek iste.
da,ali neke teme mijenjaju zvuk zvona,poruke i kompletno sucelje pa se to kod samsunga bas i ne moze zvati tema!
bat kaze u specifikacijama 800 mAh.
tri dana je ok.to je i prosjek vecine mobova.
a gdje bi se mogao nabaviti?
ako netko ima, moze ponuditi i na pm..thx
o mobu zasad znam samo pohvale, a meni osobno se jako dopada![]()
Bookmarks