Mislim da si mu malo previše čačkao po postavkama.
Probaj hard reset.
Ako ne pomogne pravac servis.
Mislim da si mu malo previše čačkao po postavkama.
Probaj hard reset.
Ako ne pomogne pravac servis.
A bas mu nisam nista previse dirao po postavkama.Izvorno postao observer
Za nekih cca 10 min umre.
I nece se vise upalit.
Ni poziv ga ne budi.
Nista.
--
. [Lejzermaster]
Ajde ti samo napravi backup podataka ako ih imaš na njemu i napravi hard reset.
I tako si ga tek dobio, vjerojatno nemaš nešto previše na njemu.
Ako ti to ne uspije nosi ga u servis.
Mislim da nemaš previše izbora.
Dobro ti veli observer; napravi hard reset (drzis tipku za paljenje i gurnes stylus u soft reset rupicu ;o). Nakon toga imas uređaj kao iz tvornice. Ako ti ni onda nece raditi telefon kak spada, reklamiraj ga fudoo-u jer od Compacta kojemu ne rade dobro telefonske funkcije nema nikakve koristi. Naravno, možeš napraviti update ROM-a, ali to je vec za naprednije korisnike.Izvorno postao observer
Za pocetak si instaliraj SPB Pocket Plus; on ce ti omoguciti mnogo toga sta tebe zanima i treba ti. Pocket Plus soft ti ima i "alt-tab" mogucnost (da šećeš između aplikacija pritiskom na jednu tipku koju sam odredis) za koju si pitao u prvom postu. Baterija na Compactu drzi oko 4 sata koristenja uređaja kad je novi, tj oko 3 sata kad je ima vec višemjesečni benificirani radni staž![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Toliko me to gasenje izbacilo iz takta da sam odustao od MDA Compacta trenutno.Izvorno postao SlaWeX
Bas sam se nanerviro oko njega.
Necu ga vise
Rekao sam NE Compactu i gotovo
Hvala veliko svima na pomoci i trudu.
--
. [Lejzermaster]
samo da se ubacim sa jednim kratkim pitanjem,kad vidim da je Fabi odusto,naime koristim trenutno mda2 i unio sam postavke ručno za gprs i mmc (na vipu sam) te kad sam probo poslat mms preko mms composera u gornjoj liniji piše mms sendigg i ništa se ne događa,isto tako dobio sam mms i piše 1 new mms na today screenu kada otvorim piše mi broj od kud je poslan i datum i vrijeme a na najgornjoj linije receiving i tako u nedogled....što mi je činiti
samo da napomenem da je neki prastari rom gore,još ga nisam mjenjo no mislim da nije do toga
Bookmarks