Izvorno postao bpodnar
Ja mislim da ne postoji.
Jel postoji kakav program za N6630 koji može usred dolazno/odlaznog poziva započet snimanje pritiskom na jednu tipku?
Izvorno postao bpodnar
Ja mislim da ne postoji.
"call recorder" trenutno koristim,odličan!
Ma taj Call recorder ništ nevalja. Ima opciju samo da te pri dolaznom/odlaznom pozivu pita hoćeš li snimit taj razgovor ili ne. A kak da je znam to? Možda u razgovoru mi zatreba snimač da nemoram pamtit neke podatke, a možda mi neće trebati. Davno prije sam imao onu baby motorolu v50 koja je imala odzgo mali dugmić za snimanje razgovora što je bilo vrlo funkcionalno i jednostavno.
majko mila..... da ne postoji..... a symbian.... imaš ih tonu.......Izvorno postao matija456
http://www.dotsis.com/mobile_phone/f...splay.php?f=14
Ok, znam za taj Dotsis, ali koji je od tih programa onakav kakav meni treba? Neda mi se sad skidat sve redom i instalirat pa da si svakakvog smeća navučem na telefon.
pa Call Recorder (Symbianware)Izvorno postao bpodnar
ne trebaš ništa pritiskati, program čući u pozadini i aktivira se kod dolaznog i odlaznog poziva. Snima wav il amr, bilježi vrijeme i datum. Jedino te bude bučio "beep" koji je ugrađen u nokijine modele (u razgovoru se čuje pištanje tak da sugovornik zna da ga snimaš)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
A da pročitaš opise programa?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma nisi dobro shvatio što meni treba. Call recorder ti svaki put nudi prije uspostave razgovora hoćeš ga snimit ili ne, a to meni ne treba jer me živcira. Ja hoću opciju da se snimanje pokrene za vrijeme razgovora i to po mogućnosti pritiskom na jednu predodređenu tipku ili dvije tako da snimim određeni podatak a ne čitavo blebetanje pa da kasnije preslušavam i tražim ono što mi je važno, razumiješ?Izvorno postao V3rt!g(o)
aaaa
evo probaj Total Recall
može se ručno palit i gasit usred poziva
Da li se čuje onaj beep kada snima.Izvorno postao V3rt!g(o)
Edit:
Upss sad sam pročitao da nema.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
pa čitaj na dotsisu. navodno ima tu opciju al nekima se sruši mob kad to upale, a nekima radi al se ugase svi zvukovi na mobu dok je to aktivno....
zato ja volim moj "non beeping" SX1![]()
da ne otvaram novi topic samo cu dici ovaj
jel netko otkrio koji program je najbolji da snima sve razgovore u neki folder ali da drugi ne cuju da ih se snima .
0977901005
LivePVR
na dotsis.com
ja se stvarno bojim da ako snimam razgovor me moj frend ne tuzi, strepim kad ce mi plavci pokucat na vrata zbog toga
svasta![]()
ja sam perverznjak hocu curu vise puta da slusam a da ne trosim lovu
sad ozbiljno treba mi jer puno pricam i stalno mi govore zaboravio si ovo , ono itd, priznajem ne pisem nista ali opet tako malo zezancije...
0977901005
Bookmarks