Ja sam zapeo na 1.9... Onaj tax nesto, ali je tesko skuziti jer nema upitnika u tekstu pa ne mozes rijec skuziti iz konteksta.
http://gwigle.varten.net/
Gwigle je igra u kojoj trebate otkriti pojam za koji su navedeni rezultati pretrage.
Pojam je označin upitnicima.
Počinje od obične pretrage, a kasnije se dolazi do pretrage slika, pretrage dionica tvrtki, mapa...
Cilj igre je naučiti sve trikove korištenja google-a.
Ja sam došao do nivoa 1.e (Google finance) i tu već stojim jedno vrijeme. Imao sam problema i sa nivoom 1.d gdje se trežio pojam za pretraživanje slika.
Ja sam zapeo na 1.9... Onaj tax nesto, ali je tesko skuziti jer nema upitnika u tekstu pa ne mozes rijec skuziti iz konteksta.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
2.0 Weee![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja se namucio najvise na onom sa potencijom a ostalo sam samo preko googla naso a nest sam i ovak znao kao ipod i leonardo na 1.9 sam odusto ako neko oce da stavi ovdje link da nastavim izaso sam
EDIT: netreba imam u historyu
Nakon prolaska financija, google maps je dječja igra![]()
nemogu nikako 1.9 rješit rješavo sam ga pola sata i sad opet počeo
jedan hint:
naredbe idu uvijek tako da ide ime _naredbe:neka_vrijednost
Ako je vrijednost pdf, a pod tips ti govori o tome da pretražuje razne vrste datoteka i da postoji naredba kojom bi se pretraga mogla ograničiti na neki tip datoteke, što misliš, koja je naredba...![]()
Izvorno postao Dark
...nemam blage...
to sam i tamo procito al nemogu pogodit nikako, jesu na 2.0 su slike?
Oče mi tko poslati rješenje za 1.9 na PM?
EDIT: uspio sam napokon...
Zadnji uredio .andro. : 13-08-2006 u 00:50
ajd ako ti nije problem daj mi samo to na PM mučim se skroz s tim
koje je riješejne za 1.3??![]()
neznam o čem se radi nemogu opet otvorit 1.3 da ti kažem samo daj ono što je kao upisano s upitnicima, ja zapeo na onim slikama starim što ima tri riječi mislim da je 1.d
evo za 1.3 "don't be evil"
sta ide na 1.4???
gmail.....
jer može za 1.6
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ovo do sada mi je sve bilo lako, ali 1.9 riješavam od 5 sati (), ako ćete mi vjerovati. Dobro, samo sam pola sata pauzirao da jedem. I rekao sam da ću do 11 tražiti rješenje po netu, ali nisam. Zato ga tražim ovdje. Pliz
![]()
SKR. je SKR. za SKR.
1.9; tax filetype: pdf
onu sliku na 1.d nemogu nikako pogodit aj da je neka bolja tema al ovo nemoš ni u snovima, jel zna netko za 1.d
leonardo, ako to tražiš...
editMislim da ipak ne tražiš...
SKR. je SKR. za SKR.
ne trazim to sam odavno prosoIzvorno postao djomla
ma dajte ovo 1.d je nepremostiva prepreka
1.d: Pierre Auguste Renoir
hvala!Izvorno postao zeus
![]()
Bookmarks