Zna mozda netko koliko K 510i ima memorije kada se uzme u VIP-u, tj. Vodafone? L7 ima oko 6 MB interne u tom paketu.
Zna mozda netko koliko K 510i ima memorije kada se uzme u VIP-u, tj. Vodafone? L7 ima oko 6 MB interne u tom paketu.
ak je softver ko u z530 , onda je valjda i memorija --- oko 30 mb
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
k510i ima 28 megabajta memorije. MA nije mi kamera toliko bitna.... imao sam prije SE T630 kojeg sam platio preko 2000 kn da bi mi nakon godinu i pol riknuo bez ikakvog moguceg popravka, a i joystick je pomalo stekao... Nekako mi je privlacnije L7 i 1 giga![]()
Ali ovo prvi put cujem, da ce se povuc iz prodaje? Je to istina ili .....
P.S. Benq ili Siemens ili obadvoje NIKAKO ne dollaze u obzir, nebih uzeo Siemens ni pod koju cijenu !
M R Z I M .T..Com
frend je s oduševljenjem kupio L7,a ja L6 i L2 - sveukupno totalno razočaranje . Nakon 15ak dana žive zafrkancije sa kojekakvim hakiranjima softvera odlučio ga je prodati (sama ograničenja), iste gluposti sam ja imao sa svojima (L6 prodao , L2 još koristim a i njega ću). Imao sam stari T610 i imam uz ostalo i T630 koji u sebe bez zafrkancija primaju i vrte svašta , a velim ovi moti ništa . sad imam z520i, z530i i k300i koji nisu tako vrhunski dizajnirani al su barem kompatibilni i s prijenosom podataka nemam problema! Te motorole su ti stvarno živa muka!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-08-2006 u 21:26
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks