upravo takoIzvorno postao tj1
![]()
Softver iz L7 je na razini onog od t610
K510 je par evolucionih koraka ispred po dorađenosti softa
upravo takoIzvorno postao tj1
![]()
Softver iz L7 je na razini onog od t610
K510 je par evolucionih koraka ispred po dorađenosti softa
eto , to su prave riječi, doktore![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ja sam isprobao skoro sve marke mobova i SE soft mi se do sad najvise dopao, bas je sve kak treba bit, LG 3G modeli imaju isto dobar soft ali su internet postavke razbacane na nekoliko mjesta pa me to smetalo, Samsung me definitivno najvise razocarao, prodao sam D520 i ostavio si SE k600...
Izmedu ova dva rade k510 al pogledaj za k600 u oglasniku, da se jeftino nac a meni je mob fenomenalan!
Inace su mi najdraži SE ali u ovom slucaju glasam za L7.Ima bolji ekran, podržava kartice, kvalitetnija izrada...
definitivno ti je bolja motorola L7 radi proširive memorije što je postalo jako važno pri odabiru mobitela
![]()
![]()
![]()
![]()
kolko uopće 510 ima memorije ? kolko znam isti je softver ko z530i.
istina je da je na 510 displej slab al je mob userfriendly, al mi stvarno nije jasno ko za motorole radi softver koji je totalno neupotrebljiv i nekompatibilan , za svaku sitnicu ti treba neka ful hakerska akcija?!
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
...ma najbolje si uzmi BS C81
Obično sam za motorolu, a SE mi se ne sviđa previše. No, moram priznati da je k510i bolji. Ako sam čuo istinu, servisi su puni L6/L7 mobova. Nešto sam i načuo da će se izvuči iz prodaje, ali to ne znam sigurno.
Bookmarks