evo ja sad nemam bas puno vrmena ni za mobitel koji sam kupioo a kamoli za forume al evo napisat cu par rijci..
znaci samo da kazem da ovo pise ponosni vlasnik Sony Ericssona K510i..
Znaci ja sam sa mobom prezadovoljan za ovu locu sto sam dao... Sve radi u najboljem redu... Povezivannje sa kompom isto... Netreba cak ni drivere isntalirat.. Ja samo ukljucio kablo i u my compu se pojavio mob
Display... Na vecini review-a i testova i tako toga se spominje da mu je mal display... Mislim jest da on ima poslabu rezoluciju al uopce nije "mali"... Ono naviknes se i one male tackice i nevidis nakon par sati...
kamera je super samo sto su slike sranje po noci... Zato sto nema blica al pri dnevnom svjelu, koje nemora bit prejako, su super... Znam evo imam logitech pocket digital i kad sa njim slikm u pola noci sa svjetlom upaljenim u sobi silka ni na sta nelici... A sa ovim je super...
Memorija.. huh... ovo priznajem da je malo... tj meni je dovoljno... slike prebacujem na komp... nagurao sam igara, programa (da, i Operu 2) i melodija u .mid formatu i ima jos podosta memorije slobodne.. Imam i pra klipova koji kad se lijepo encoduju (znaci ja stavim bitrate na 100 i jedno 4 minute zauzmu oko 5MB al nema ni ntackica nit sporo ide... super pusta)
siftver je prica za sebe... jedino meni smeta (al tako je izgleda kod svakog SE-a) kad se ono zakljuca i bude screensaver i nakon toga se jednostavno display "ugasi"... nista se nevidi... Na mom starom siemensu je bio sat i mreza i sve to i moglo se vidjet... a ovdje nista... moram ga otkljucat.. al naviknut cu se...)
i eto... to je to...
ako jos sta hoces pitaj...

Bookmarks