Onda sory. Vidio sam da ta opcija postoji na w300. Ako je odabrana najveća reza, nema zooma.
Onda sory. Vidio sam da ta opcija postoji na w300. Ako je odabrana najveća reza, nema zooma.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne bih znao, ali ipak W300 nema veze sa K750 koji je ipak "mobitel-fotić" i apsolutno nema opravdanja da nema zooma na bilo kojoj rezoluciji. Osim toga probao sam i K750 i može zoomirati tako da sigurno nije taj limit na najvećoj rezoluciji. Jednostavno greška u toj verziji softa.Izvorno postao Mobyy
Preporučam da updateate makar sa SEUS-om soft pa vidite hoće li se popraviti stanje... Ako ne ili servis, ili neka netko da još prijedloga...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
...ista stvar je na k700i - ak je najveća - nema zooma...Izvorno postao Mobyy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Neznam u čemu je problem...očito je do software-a jer sam imao i prije k750 kojeg sam utopio (i sve je išlo bez greške što se toga tiče) i sada ovaj mi neće zoomirat...oba moba su nebrendirana... TAKO DA MORA DA JE to bug na najnovijoj verziji softwarea-ima li neko ideju kako da se ubaci ranija verzija ili možda neku drugu ideju??
Ak je to do software-a stvarno nekužim kakav je to update da ide tako VAŽNA STVAR nagore i ako je to sve istina trebalo bi upozorit ljude da nikako ne stavljaju noviju verziju...
EDIT: Pokušao sam napravit update, pa mi je javio da već imam najnoviju verziju i ja sam ga svejedno išao napravit, ALI NIŠTA, JEDNOSTAVNO NEŽELI ZOOMIRAT
Zadnji uredio FakEmaN : 13-08-2006 u 12:34
Evo, ja sam se malo bacio u research. Nažalost, zadnji software za K750 doista nema funkciju zooma na najvećoj rezoluciji. Od ovog softa vrijedi slijedeće:Izvorno postao FakEmaN
HIGH: 1.0x
MEDIUM: 2.5x
LOW: 4.0x
Nevjerojatno, glupo, ali istinito... Ako se ne varam ovime su se vratili na soft od T610 koji je promjenom rezolucije glumio zoom. Jako čudno... jako... Uglavnom što možeš napraviti i što ti je bolje nego koristiti taj zoom je da slikaš sliku takvu kakva je, bez zooma, na high rezoluciji i onda kod pregleda slika jednostavno ju zoomiraj i odaberi da ju spremi kao takvu... Postići ćeš ISTI efekat kao i da si ju digitalno zoomirao samo što ćeš imati i zoomiranu sliku i original... Također možeš i sliku cropirati u PS-u ili slično na kompu pa to i nije neki problem. Ne razumijem zašto oko digitalnog zooma pravite toliku frku kad je to najbezveznija stvar kod fotografiranja uopće jer uništi sliku... Zaboravite digitalni zoom, ja ga ama baš nikada nisam koristio niti na mobitelu niti na fotoaparatima...
Ali eto, problem bi ovime bio "riješen", jednostavno nema i gotovo, hoće li se s novim verzijama FW-a vratiti na stari sistem ne znam, ali eto... Sada je tako kako je...
Problem je u tome šta ako želiš nešto poslat mailom s moba i nemaš komp u blizini... to je meni vrlo važna stvar. Jel se ikako može vratiti ranija verzija software-a?
@DJ DeVelox fala na informaciji sad bar znam u čem je problem
Ja nekužim stvarno kakvi su to biseri mogli napravit i još ti to ubace u mob i kad ga kupiš vidi veselja....
Pa sad ti kažem da imaš na MOBITELU opciju u pregledu slika... Samo ju zoomiraj dok pregledavaš u fullscreen modu (kao kad slikaš +/- tipka) i kada dobiješ veličinu koju želiš odeš na spremanje i spremiš u rezoluciji koju želiš. (iste dimenzije, large, medium, small). Razumiješ? S time si postigao isto što i sa digitalnim zoomom... Osim toga kada već slikaš možeš slikati na manjoj rezoluciji... Tako da nemaš potrebe za kompom... Također možeš i poslati MMS-om na email s time da uključiš resize funkciju pa ti on smanji kod slanja MMS-a na npr. 640x480 (resiza sliku)... Znači imaš više solucija, ako želiš baš slati mail, ne MMS imaš ili slikanje sa manjom rezolucijom ili cropiranje u pregledu slika...Izvorno postao FakEmaN
Evo stari pazi situaciju, pišeš ispit i ti ga mobom uslikaš i hoćeš poslat na mail (mms ne valja jel je loša slika) i kaj buš ti sad obrađivao sliku u nekom primitivnom programu???? To mene živcira...
Ovo šta si ti reko sve stoji, sve 5...al su napravili cirkus
Bookmarks