Pa to ti je možda 10 sec. posla... Odeš na pregled slika... Odabereš sliku... Klikneš samo jedamput na +/- tipku tek toliko da ti se gore pojavi "Save"... Spremiš kao npr. medium, i čim si to napravio odeš na more > send > email i eto... Gotov posao... Ništa manje vremena ne bi gubio ni sa zoomiranjem dok slikaš... Ovako samo uslikaš, smanjiš i šalješ... Čak će ti tako biti i kvalitetnija slika jer je to onda crop, a ne interpolacija koju on radi nakon digitalnog zooma u shooting modu. Ne znam, mislim da je ovo dovoljno jednostavna (bolje da kažem jedina...) metoda...Izvorno postao FakEmaN
P.S. Sa digitalnim zoomom ti nećeš dobiti manju sliku. On ju cropira i ponovno interpolacijom vrati na rezoluciju koja je i bila tako da si dobio sliku iste "težine" u kb. Znači nisi ni na kakvom gubitku s tim nedostatkom zooma što se tvoje potrebe tiče... Jedini način ti je da kod slikanja smanjiš rezoluciju ili ovako kako sam ti rekao, nakon slikanja...
A čuj, slažem se da je to jako glupo i nadam se da će u idućem FW-u to vratiti kako je bilo jer je ovo full primitivno... Na mome W900 sve radi kako treba, no meni opet ni ne pada na pamet koristiti digitalni zoom. Sve u svemu, slažem se s tobom da je glupo, ali nemaš drugog izbora.![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks