Nemogu zoomirat slike od 1632x1224, a mislim da imam noviji software. Pa ako neko može pomoć....
mob: K750i
VERZIJA SOFTWARE-a:
R1CA021
CAMERA 5.3
ITP SW version:
CXC 125 932_49 R1C
Nemogu zoomirat slike od 1632x1224, a mislim da imam noviji software. Pa ako neko može pomoć....
mob: K750i
VERZIJA SOFTWARE-a:
R1CA021
CAMERA 5.3
ITP SW version:
CXC 125 932_49 R1C
Zadnji uredio FakEmaN : 12-08-2006 u 12:14
Tako ni ja ne mogu zumurat! Probao sam sve i nisam uspio.
Ako je odabrana najveća kvaliteta slike, onda ne možeš zoomirati.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ovo ne može nikako biti točno. Upravo ako je odabrana najveća kvaliteta slike digitalni zoom ima prostora "cropirati" sliku i dati efekt "zooma". E sad, upravo suprotno, na najmanjoj kvaliteti slike se na nekim mobitelima ne može zoomirati jer nema više kamo.Izvorno postao Mobyy
Uglavnom SE može i jedno i drugo, imam W900 i on zoomira na svemu i to jednako, znači zoom od 4x se neće smanjiti s promjenom rezolucije na 2x ili sl.
Ovo na ovim K750 mora biti softwareska greška jer je nemoguće da se ne može zoomirati, probajte ih updateati sa onim SEUS-om ili odnijeti na servis... Uglavnom digitalni zoom može biti jedino greška softa...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Onda sory. Vidio sam da ta opcija postoji na w300. Ako je odabrana najveća reza, nema zooma.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne bih znao, ali ipak W300 nema veze sa K750 koji je ipak "mobitel-fotić" i apsolutno nema opravdanja da nema zooma na bilo kojoj rezoluciji. Osim toga probao sam i K750 i može zoomirati tako da sigurno nije taj limit na najvećoj rezoluciji. Jednostavno greška u toj verziji softa.Izvorno postao Mobyy
Preporučam da updateate makar sa SEUS-om soft pa vidite hoće li se popraviti stanje... Ako ne ili servis, ili neka netko da još prijedloga...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
...ista stvar je na k700i - ak je najveća - nema zooma...Izvorno postao Mobyy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks