zasto kada saljem mms posalje ga oko 90% i onda prekine slanje a primim mms bez problema postavke unesene rucno mreza eronet bih internet takode radi
zasto kada saljem mms posalje ga oko 90% i onda prekine slanje a primim mms bez problema postavke unesene rucno mreza eronet bih internet takode radi
Tu ima jedna zackoljica koju je Motorola previdela, i mislim da je tu problem. Pogledaj stavku Size restriction, i ako ti je 1024 stavi 60000, mozda ce to da resi problem.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
gdje da to nadem pod kojom stavkom
Evo trazim ga i ko za inat nemogu ga naci gde sam promenio velicinu, slanja i primanja, jer Motorola je po default_u stavila 1024, ali u bajt_ima sto je to 1 kb. Ako nadjem javljam, ali opet proveri sa provajderom postavke.
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
ja sam sve pregledao ali nigdje da nadem to
dsakota, sada mi je nesto palo na pamet, a sta ce ti mms ako mozes da registrujes mail. Provereno do 100Kb je jeftinije slati mail nego li mms, jer onaj ko moze da prima mms moze i mail.
Raspitaj se, a u mail_u mozes i slike i sve ostalo da saljes, a jeftinije, dok ovi ne prokuze pa povecaju cenu poslatih mail_ova po 1Kb.
moja mreza to jos nema
Bookmarks