Evo mada znam da sam otvorio podosta tema za svoj broj postova, al eto vidio sam kad je jedan lik rekao: "da ne otvaram novu temu..." a na to mu je mod odgovorio: "tad bismo imali samo jednu temu"... pa et
uglavnom kao sto mozda znate kupicu K510i... i to sutra popodne ako mi stari mogne sa pola izac a ako ne u subotu ujutro...
imam priliku kupit SE K510i u paketu sa kablom i CDom za 995 kuna... A isto imam i priliku kuit i K510i bez kabla i cD-a al 100kn jefotinije... zato sad me zanima sta je bolje...jer ako bi kupio sa kablom onda se Bluettoth adapter nebi odma kupovao... a ako bi kupio bez kabla odma bi i taj adapter kupio...
pa me sad zato zanima sta se sve moze sa kablom tj Bluetoothom radit... da je mob CI36 i da se moze modovat odma bi isao na kablo al posto na skoru nema probijanja CIDa49 nije mi kablo od velike koristi... jedino update softvera al nito necu bas cesto radit... zato mislim da je BT ipak mozda bolji jer je "fleksibilniji" i moze se "remote controlirat" (sto mi je veoma vazna kad gledam filmove na kompu)
i onda me isto zanima dali kako mogu prebacit java igre preko
BT-a?? jer ako to mogu onda cu najverovatnije BT kupit jer ima sve sto mi treba... imam Bluesoeil program i eventualno bi skinuo ako jos sta treba, znaci kakvi driveri i tako to... al sad nekontam kako bi mogao prebacit taj .jar file jer nebi rekao da mogu samo densim klikom na file-pa send to-bluettoth poslat...
pa znaci pitanje bi ovamko bilo: jel mi treba, znaci jel ima kakav softver kojim bi mogao povezat PC i k510 i da mogu sve prebacivat??? znaci teme, melodije, slike (ovo mislim da moze obicnim send to), java igre i tako to??? sinhronizacija mi nije bas nesot neophodna i nisam bas naviko al nebi bilo lose...cuo sam za neki mobile phone tools al neznam bas sta je to i kako radi i koje nacine povezivosti podrzava...
i kolike su brzne??? prilikom oba nacina povezanosti... znam da je sa kablom
najbrze...neko mi rece da sa BTom ide 14kb/s... koliko je sa kablom???
toliko...

Odgovori uz citat
)

Bookmarks