Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    6.424
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.424, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bluetooth ili Data kablo

Evo mada znam da sam otvorio podosta tema za svoj broj postova, al eto vidio sam kad je jedan lik rekao: "da ne otvaram novu temu..." a na to mu je mod odgovorio: "tad bismo imali samo jednu temu"... pa et

uglavnom kao sto mozda znate kupicu K510i... i to sutra popodne ako mi stari mogne sa pola izac a ako ne u subotu ujutro...

imam priliku kupit SE K510i u paketu sa kablom i CDom za 995 kuna... A isto imam i priliku kuit i K510i bez kabla i cD-a al 100kn jefotinije... zato sad me zanima sta je bolje...jer ako bi kupio sa kablom onda se Bluettoth adapter nebi odma kupovao... a ako bi kupio bez kabla odma bi i taj adapter kupio...

pa me sad zato zanima sta se sve moze sa kablom tj Bluetoothom radit... da je mob CI36 i da se moze modovat odma bi isao na kablo al posto na skoru nema probijanja CIDa49 nije mi kablo od velike koristi... jedino update softvera al nito necu bas cesto radit... zato mislim da je BT ipak mozda bolji jer je "fleksibilniji" i moze se "remote controlirat" (sto mi je veoma vazna kad gledam filmove na kompu)

i onda me isto zanima dali kako mogu prebacit java igre preko

BT-a?? jer ako to mogu onda cu najverovatnije BT kupit jer ima sve sto mi treba... imam Bluesoeil program i eventualno bi skinuo ako jos sta treba, znaci kakvi driveri i tako to... al sad nekontam kako bi mogao prebacit taj .jar file jer nebi rekao da mogu samo densim klikom na file-pa send to-bluettoth poslat...

pa znaci pitanje bi ovamko bilo: jel mi treba, znaci jel ima kakav softver kojim bi mogao povezat PC i k510 i da mogu sve prebacivat??? znaci teme, melodije, slike (ovo mislim da moze obicnim send to), java igre i tako to??? sinhronizacija mi nije bas nesot neophodna i nisam bas naviko al nebi bilo lose...cuo sam za neki mobile phone tools al neznam bas sta je to i kako radi i koje nacine povezivosti podrzava...

i kolike su brzne??? prilikom oba nacina povezanosti... znam da je sa kablom
    najbrze...neko mi rece da sa BTom ide 14kb/s... koliko je sa kablom???

toliko...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bolje rješenje je bluetooth adapter zato što ga možeš koristit sa bilo kojim mobitelom koji ima bt a kabel možeš samo sa određenim modelom/modelima određenog proizvođača. BT adapter košta malo iznad 100kn tako da je bolje uzet njega nego kabel. Za razliku u brzini ne znam kolika je.

Preko bluetootha se može ubacivati sve(igre,slike,melodije itd) i ako imaš sp2 na windowsima xp prepoznaju ti ga win automatski tako imaš opciju send to bluetooth device(kada su instalirani baš driveri od bluetooth adaptera ne sjećam se da li dobiješ tu opciju.) Još jedna stvar - kada sam imao instaliran soft od bluetooth adaptera kroz njega sam ulazio u menije moba i kopirao u i iz moba slike,mp3ce itd. Jedino kaj mi nije htjelo na k700 copy/paste video clipove iz moba nego sam morao u opcijama mobitela odabrat slanje preko bluetootha i tako za svaki file. Sad koristim float's mobile agent za slanje,primanje fileova i sms poruka preko pc-a(moraš imat sp2 da ti win instaliraju svoje drivere za bt adapter inače mi nije htjelo radit). Pretpostavljam da je i k510 podržan.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se sa blueled.
    Radije si tu razliku skupi i daj za BT.
    Pusti kabal.
    Šta ćeš kada budeš imao više mobova odjednom (poznavajući neke ovdje mogu reći da tko god ostane na ovom forumu malo duže zarazi se time )

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako misliš zavirit u "dušu" moba onda si uzmi kabel... ako je samo za prebacivanje podataka uzmi bt...
    Seriously?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Preko BT-a možeš sve što se tiče prebacivanja podataka, instalacija itd. Kao što Compov reče, ako ne misliš dirati "dušu" mobitela BT ti je svakako dovoljan i preporučljiv. U svakom slučaju praktičniji je od kabla, a može manje-više sve što i kabel.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    6.424
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok... thx svima na odgovorima...

znaci nabvicu i taj float mobile agent pa et..

a to za "dusu"... kao sto rekoh ovaj mob je CID49, a on se nemoze modovat nit se moze uc u njega preko far managera i tako toga...

znaci ide BT..

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao torp3do
    a to za "dusu"... kao sto rekoh ovaj mob je CID49, a on se nemoze modovat nit se moze uc u njega preko far managera i tako
    ma bit ce, samo treba sacekati
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravih napomenut - skini fma-2.1-beta-3-setup. Ako nije u međuvremenu izašao noviji. verzija 2.0 stable(ili tako nešto slično) mi nije radila sa bt adapterom.

Aplikacija je puno bolja od softw što sam dobio uz mob,ovdje je sve na jednom mjestu a tamo ima nekoliko odvojenih aplikacija. Osim ako nisu u međuvremenu napravili neki bolji - ne znam što dolazi uz ove novije modele.

Kad šaljem sms iz tog programa nema poslane poruke u sent folderu na mobu, ali je poslana(da ne misliš da ti ne funkcionira). Možda će kod tebe bit drugačije.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. bluetooth ili data cabel za 6600
    By Robi555 in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 09-12-2005, 19:25
  2. Bluetooth ili data kabel?
    By stift in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 24-09-2005, 23:20
  3. DATA kablovi
    By hackerman in forum Općenito