evo kupio sam ovaj jebeni fotic! odlican je kvaliteta izrade perfektna, vidi se da je sve kvalitetno! metalno kuciste! pitajte ako vas nesto zanima
evo kupio sam ovaj jebeni fotic! odlican je kvaliteta izrade perfektna, vidi se da je sve kvalitetno! metalno kuciste! pitajte ako vas nesto zanima
koliko košta i di su slike???
na koje slike mislis? koje sam ja sliko ili slike kako izgleda?
u zgb ti kosta preko 3500kn a ja sam imo srece da mi je stric jucer iso u austriju pa ju je tamo dobio po 2300kn
funkcije?
pitaj tocno kaj te zanima, ni ja nisam sve prokuzio do sada!
koja te funkcija najviše iznendila, kaj ti se najviše sviđa i koji su nedostatci?
hmm... neznam... super mi je kaj je sve stvarno jako kvalitetno, onda mi je dobro kaj filmovi nisu ograniceni tajanjem nego memorijom, onda mozes svakoj slici dati neki diktafon, a kaj se nedostataka tice ja jos ne vidim niti jedan!
Ma postaj neku sliku slikanu s njim.
ma bed mi je zato kaj slika zauzima jako puno prostora skoro 1mb, a nemam vise puno mjesta kod vipa
Pa resizaj je.
a mogu napravit jednu 640*480 da vidite ostrinu
Let get on it.
Vise o navedenom modelu imate na http://www.steves-digicams.com/2003_.../dimagext.html
Navedeni model imam u ponudi za 3.050.-kn, naravno novo, garancija.
Ponuda digitalnih fotoaparata na www.digital.pondi.hr
pa dobra ti je cijena imas dosta zarade! zainteresiran sam za kupit mmc kod tebe 128mb
evo misko
![]()
Bravo, slika je odlična, samo bi trebalo ošišati nepotrebne dijeloveevo ovak , šišano na brzinu.
![]()
Bookmarks