meni je ipak bitniji jači izlaz nego dizanje gaina u itunsima o kojima moram bit ovisan,standardni priključci,ulazi i izlazi,dugi vjek baterije i velik kapacitet a ipod po meni zadovoljava jedino ovo zadnje
meni je ipak bitniji jači izlaz nego dizanje gaina u itunsima o kojima moram bit ovisan,standardni priključci,ulazi i izlazi,dugi vjek baterije i velik kapacitet a ipod po meni zadovoljava jedino ovo zadnje
Evo ti jedan link, pa si vidi...
Cnet je previse subjektivan i opcenito im bas ne vjerujem.Izvorno postao frish-KI
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
također,često ne djelim njihova mišljenje i procjene ali kao sajt su vrlo korisni ponekad sa svojim videoreviewima
To je zanimljivo, no toga ima i po video.google.com i youtubeu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jes,ali oni su to ljepo smjestili pregledno na jedno mjesto a imaju još i vjesti i reportaže sa sajmova što mi je taman po mjeri pa volim otič na ovaj sajt,evo da ne razvlačimo offtopic prepustimo Ico86 njegovu slatku muku![]()
Mislim da ću uzeti Sandisk e270, 6GB, jer ovaj H10 od 20GB nemogu nigdje naći di ga ima za kupiti... Ako nađem H10, 20GB, onda njega uzimam...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks