Izvorno postao Ico86
Sony Nw-A3000.
Izvorno postao Ico86
Sony Nw-A3000.
Sony A3000 ne bi, jer košta nekij 1700-1800 kn, a nudi manje od H10. Jedino mi je dizajn OK, ali ubija prijenos podataka.
Znači Sony ispada...
Nego, jel netko koristio neki od navedenih u prvom postu? Dajte ljudi pišite svoja mišljenja...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja sam za iRiver H10,mislim da ti je to najbolja kupovina u ovom trenutku,preporučam ti da odeš u dučan i primiš player u ruke,što se tiče iaudia a2 ,player je bogat opcijama no spor je u menijima i to malo frustrira (koliko sam se imao vremena poigrat njime),a što se tiče x5 nemogu ti tvrdit jel ga nisam vidio,no po mojem mišljenju h10 je bolji player ...(sori friški,našla se dva vlasnika iaudia i irivera:-)
Thx sodom... Ma i mene vuče taj iRiver H10... Osim što je najjeftniji, ima radio, diktafon... Jedino što me malo vuče iPodu je veći kapacitet... Ali tih 10GB mi ne predstavlja neki problem, s obzirom da je i 20GB dosta + H10 ima ko što sam rekao radio, a može snimati direktno u mp3...
Mislim da ću se odlučiti za H10, ali... dajte još prijedloga...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ipod je zakon za sve ostale uređaje. Imao sam Iriver H20 i nije loš uređaj ali ima jako zbrkani meni u odnosu na ipod. Kod ipoda se u programu itunes mp3 pjesma pojača do krajnjih granica što je važno za slušanje muzike na bilo kojem radio prijemniku putem itripa. Vratio sam se na ipod 60gb, imam ga već 1,5g. i mislim da ne postoji bolji uređaj od njega.Vjerujte mi probao sam puno vrsta mp3 playera ali niko nije ni blizu njega. Pomoću njega i itrip odašiljača slušate muziku koja vam paše u bilo kojem kafiću .
meni je ipak bitniji jači izlaz nego dizanje gaina u itunsima o kojima moram bit ovisan,standardni priključci,ulazi i izlazi,dugi vjek baterije i velik kapacitet a ipod po meni zadovoljava jedino ovo zadnje
Evo ti jedan link, pa si vidi...
Bookmarks