It wouldn't hurt to google a bit... link
It wouldn't hurt to google a bit... link
Al di se može to čudo nabaviti kod nas?? Dal se može nabaviti?
Imaš možda još koju alternativu osim X5?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja ti govorim za X5 zato jer ti mogu reći iz prve ruke... Ima ga inače u HG Spotu, ali koliko vidim, trenutno ga nemaju... Ako ti se ne žuri, čekiraj im stranicu svako malo ili ih nazovi, pa se raspitaj... Inače, imaš i A2 model sa widesreen displayom, ali on košta oko 2.200 kuna...
Ma nema ni tog A2... Dal mi se žuri ili ne, ha... Šta ja znam... Htio bi se za rođendan počastiti sa nekim Mp3 playerom... A to je za 7 dana...
Nego jel ima još tko kakav prijedlog??
Izvorno postao Ico86
Sony Nw-A3000.
Sony A3000 ne bi, jer košta nekij 1700-1800 kn, a nudi manje od H10. Jedino mi je dizajn OK, ali ubija prijenos podataka.
Znači Sony ispada...
Nego, jel netko koristio neki od navedenih u prvom postu? Dajte ljudi pišite svoja mišljenja...
ja sam za iRiver H10,mislim da ti je to najbolja kupovina u ovom trenutku,preporučam ti da odeš u dučan i primiš player u ruke,što se tiče iaudia a2 ,player je bogat opcijama no spor je u menijima i to malo frustrira (koliko sam se imao vremena poigrat njime),a što se tiče x5 nemogu ti tvrdit jel ga nisam vidio,no po mojem mišljenju h10 je bolji player ...(sori friški,našla se dva vlasnika iaudia i irivera:-)
Bookmarks