Na Gmailu je trenutno blizu 3GB, točnije 2750MB i još povećavaju... Ako treba kome invitation javite mi na ovaj mail: djdevelox@gmail.com , pa ću vam poslati koliko još imam.Izvorno postao Smrt
Na Gmailu je trenutno blizu 3GB, točnije 2750MB i još povećavaju... Ako treba kome invitation javite mi na ovaj mail: djdevelox@gmail.com , pa ću vam poslati koliko još imam.Izvorno postao Smrt
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Čekaj, šta nije on pitao koliko može biti velik file u jednom mailu? Na gmailu imaju ograničenje od 10MB, baš da bi spriječili slanje filmova, igrica i ostale kerefeke..
Barem je prije bilo tako, ako se nije nešto mjenjalo u međuvremenu..
A ako sam krivo shvatio pitanje :bunny:
Hmm izgleda da je stvarno malo obrnuto bilo pitanjeIzvorno postao quickshare.ri
... Ali mislim da većina ostalih accounta nema takav limit, a ako nekome treba mjesto gdje primiti takav mail, (znatno) veći od 10MB onda je tu Gmail. Uglavnom, Gmail izgleda ima limit glede slanja fileova, ali možda ostali tipa Yahooa i sl. nemaju.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Kod Gmaila je linit za jednu datoteku 10mb s tim da u jednom mailju može biti više attachmenta po 10mb. Koliko znam, kod ostalih je uglavnom ogramičenje 2-5mb (kod onih sa gb i više prostora je uglavnom 10mb)
Bookmarks