Definitivno N6280. Prezadovoljan sam tim mobitelom. Mogućnosti komunikacije su mu nenadmašne, a ovi argumenti kao što je veća interna memorija i dimenzije nose malu ocjenu kod mene.
Moj savjet ti je 6280, nećeš sigurno pogriješiti.
Definitivno N6280. Prezadovoljan sam tim mobitelom. Mogućnosti komunikacije su mu nenadmašne, a ovi argumenti kao što je veća interna memorija i dimenzije nose malu ocjenu kod mene.
Moj savjet ti je 6280, nećeš sigurno pogriješiti.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
e slušaj koji god mob ti kupiš od ova dva nisi pogriješio...a što se tiče ekrana ja mislim da su ti obadva ista tako da ico86 nema šta mudrovat
, a stvar izrade..hmmmm., evo da kažem sad prije dva tjedna sam bio na moru i dižem se iz kauča kad mi mob ispadne iz ruke na parket sa metar i pol ak ne i više
...ja se usro
kad pogledam pa mob nije pokupio ni ogrebotinicu niti mu ispo poklopac od baterije
..NIŠTA AMA BAŠ NIŠTA
![]()
![]()
![]()
Nokia ima duplo bolji video od samsunga, jedina zamjerka je plastičnost...
- Red-Gsm.net -
kod nokie je jedino malo klimav klizni mehanizam,ali u svemu drugome je u prednosti pred samsungom.
D820 mi se nikako ne svidja tipke su mu smještene u "rupi" nemožeš ni tipkat kako spada,onaj slide nemaš di stavit prste da se otvori mob moras stisnut neku tipku...
Uglavnom u usporedbi s ova dva telefona prednost dajem 6280![]()
e slušaj jesu tipke u "rupi" al glupost da se ne može pisat zbog toga :bunny: koliko i to da D820 ima tipku za otvaranje...Izvorno postao M A R I N
hahahahahaha..malo sutra......mob ima maleno uporište direktno ispod ekrana gdje staviš palac i fino otvoriš mob
(i to onaj polu automatik tak da mob sam ode prema gore ali i dolje..
)
Izvorno postao mobitelash
A imo sam ga pa znam da ga nisam mogo otvorit kako spada mogli su stavit ko na D500 gumeni dio pa ga ljepo otvoriš,nemam ja ništa protiv D820 al ja dajem prednost nokiji.
Možda imaš male prste![]()
naveli ste stvarno sve dobre i loše strane i jednog i drugog , ali i ja dajem prednost NOKI. imo prilike prčkat po njoj i nemam zamjerki, plastičnost je točna , al niko nije savršen![]()
i ja ću je najvjerojatnije uzet daj mi reci prve dojmove kad je uzmeš
Bookmarks