sve je ovo tocno sto je rekao ico86 ali je zaboravio jednu stvar,KVALITETU IZRADE!
sve je ovo tocno sto je rekao ico86 ali je zaboravio jednu stvar,KVALITETU IZRADE!
d820..imam ga sam, ne znam za nokiu, možda ima bolju kameru i 3G, al meni je bolji samsung zbog tvouta,izrade i tako...---D820---
moj glas za N6280, imam je i stvarno me služi između ostalog kao i dobar mp3 player. A i gore navedene prednosti su na strani nokie po meni, vidim i ostalima.
Definitivno N6280. Prezadovoljan sam tim mobitelom. Mogućnosti komunikacije su mu nenadmašne, a ovi argumenti kao što je veća interna memorija i dimenzije nose malu ocjenu kod mene.
Moj savjet ti je 6280, nećeš sigurno pogriješiti.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
e slušaj koji god mob ti kupiš od ova dva nisi pogriješio...a što se tiče ekrana ja mislim da su ti obadva ista tako da ico86 nema šta mudrovat
, a stvar izrade..hmmmm., evo da kažem sad prije dva tjedna sam bio na moru i dižem se iz kauča kad mi mob ispadne iz ruke na parket sa metar i pol ak ne i više
...ja se usro
kad pogledam pa mob nije pokupio ni ogrebotinicu niti mu ispo poklopac od baterije
..NIŠTA AMA BAŠ NIŠTA
![]()
![]()
![]()
Nokia ima duplo bolji video od samsunga, jedina zamjerka je plastičnost...
- Red-Gsm.net -
kod nokie je jedino malo klimav klizni mehanizam,ali u svemu drugome je u prednosti pred samsungom.
Bookmarks