molim Vasa misljenja i ocjene , te koji se vise isplati jer mislim uzeti jednog od njih
hvala
molim Vasa misljenja i ocjene , te koji se vise isplati jer mislim uzeti jednog od njih
hvala
Moj glas je za N6280...
Ima (fizički) veći ekran, 3G, Infracrveno, bolju bateriju, puno bolju kameru i video, i po meni puno bolji soft...
Prednosti D820 su dimenzije i težina i više interne memorije i TV out (ali meni i je od neke koristi).
Osobno sam držao u ruci 6280 i mogu samo reć da je mob super. sviđa mi se... Ima dosta funkcija i novu verziju Series40 ... Mrak mobitel...
6280![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sve je ovo tocno sto je rekao ico86 ali je zaboravio jednu stvar,KVALITETU IZRADE!
d820..imam ga sam, ne znam za nokiu, možda ima bolju kameru i 3G, al meni je bolji samsung zbog tvouta,izrade i tako...---D820---
moj glas za N6280, imam je i stvarno me služi između ostalog kao i dobar mp3 player. A i gore navedene prednosti su na strani nokie po meni, vidim i ostalima.
Definitivno N6280. Prezadovoljan sam tim mobitelom. Mogućnosti komunikacije su mu nenadmašne, a ovi argumenti kao što je veća interna memorija i dimenzije nose malu ocjenu kod mene.
Moj savjet ti je 6280, nećeš sigurno pogriješiti.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
nokia 6280 ili samsung D820? po vašem mišljenju koji je bolji
Ovak Nokia ti ima 2mpx kameru i prednju kameru za video telefoniju ak se ne varam,dok samsung ima slabiju kameru od 1,3mpx i nema prednju kameru za video telefoniju ali ima tv-out tak da fotke i video mozes pogledat na telki kad ga spojis prek kablaIzvorno postao superana
![]()
oba ti imaju memorijske kartice za prosirenje memorije i mp3 i sve ostalo.
Na tebi je odluka koji ti je ljepsi i da li ti je bitna kamera ili ne![]()
ja više volim samsung nego nokie al u ovom slućaju prije bi uzeo 6280 ...
Tema već postoji... 6280 vs d820 u buduće malo bolje pogledaj, jer je ta tema malo "ispod" ove, na prvoj stranici...
nokija 6280!![]()
Nokija ima bolju kameru (2Mpx naspram 1.3Mpx kod Samsunga), "flash", veći ekran (dimenzije, rezolucija im je ista 320x240pix), bolja baterija, radio, meni bolji soft...
Jedino u čemu je D820 bolji su dimenzije i TV out...
Mislim da postove iz ove teme treba prebaciti u gore navedenu temu, jer je tema dupla, ili ju zatvoriti!
6280nemoj ni razmišljat o samsungu
kakav je za minjat teme
Da napomenem da Samsung ima puno bolji, kvalitetniji i kompaktniji dizajn...budeš vidla kada primiš 6280 u ruku, imaš osjećaj da će ti se raspasti koliko se klima...držao sam u ruci par 6280 i sve su bile takve...to je fakat iritantno za takav jedan mobitel...![]()
Bom Chicka WahWah
Ako misliš na Nokiju 6280, teme se mijenjaju jako lako... jednostavno odeš u Teme i izabereš koju hoćeš koristiti i nakon kojeg trenutka ti je tema postavljena...Izvorno postao superana
d820 odlican dizajn,sigurno nece za 2 tjedna bit klimav kao 6280
ali 6280 ima bolju kameru puno bolji video i softvare.
tema postoji pa bolje da je ovo![]()
D820 ti se neće uopće klimati..ja ga imam skoro 4 mj, a uopće se ne klima čak ni naznaka da će se klimatiIzvorno postao sonyck
![]()
Bookmarks