evo nariktao sam
quickshare hvala
evo nariktao sam
quickshare hvala
Nisam siguran točno u čemu je caka, ali kad si passive onda možeš pretraživat samo aktivne, ili tako nešto, a da bi ti bio active, onda moraš namjestiti neke portove valjda na routeru ili negdje, ali nisam siguran za to stvarno.. Piše ti u helpu od dc-a pa pogledaj ako to želiš mijenjat
ekipo , use ftp://ftp.berlios.de/pub/ldcpp/LDC++...%20v2a-bin.rar
program se zove LDC++ , i meni se pokazo puno boljim od DCa.
sto se aktiv passiv tice , ak vec imas 100 GB šera , onda valjda imas i bolju vezu , stavi na aktiv, moci ces skidat od vise ljudi ..
ja sam na aktivu sa 15 GB i cist ok mi je.
jedino me zivcira kaj me habovi cesto izbacuju zbog netlimitera
kak me skuze sam![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Netmiliter je stvarno jednostavno skužiti, većina DC klijenata to i sama prijavljuje hubu...
Evo sad sam samo maknuo kvacicu s ogranicavanja uplada LDCu i vise me ne izbacuju hubovi...
a bome ni niko ne skida od mene
imam srece valjda![]()
anywayz - LDC rula
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Bok ekipa! Imam jedan problem. Prvi puta imam DC++ instaliran na svom kompu i nemam pojma kak se on koristi. Neznam niti sta su hubovi niti kako da nađem bilo kakav file. Jel mi može tko od vas znalaca malo pojasnit kako se taj program uopče koristi. Inače koristim p2p programe poput eMule, Ares, Morpheus i njima slične, ali oni su full jednostavni. Vjerujem da je i DC++, ali stvarno trebam pomoć!!!
Hvala
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=392747&postcount=13Izvorno postao CroIzidor1
Bookmarks