ili ovo gore ili u Control Panelu imaš Master Reset.Izvorno postao miniGPS
ili ovo gore ili u Control Panelu imaš Master Reset.Izvorno postao miniGPS
u cemu je razlika izmedu ta dva nacina ili je to isto?Ako sam si poslao imenik preko infrareda i dobio ga u obliku slike (koliko kontakata toliko brojeva) da li cu ga onda takvoga moci opet poslati nazad na telefon (mislim na kpt. imenik)?Izvorno postao zerobravo
Sta ce mi ostati na telefonu poslije toga?Ostane mi kao nekakva platforma ili sta?Kod master reseta pusim sve aplikacije koe su instalirane na mobu?
e sad šta ostane, ja ne znam jer nisam nikad imao potrebe da to napravim.koju god vrstu reseta napravio, preporučam obavezan backup svega bitnog, jer si onda najsigurniji.Izvorno postao miniGPS
hm,radio sam ga prije 3 tjedna na p910 kolko se sječam ne ostanu ti programi nakon master reseta
I concur.Izvorno postao sodom
Sve se vraća na tvorničke postavke.
Ovo je jedna od korisnih stranica za pročitati:
http://www.alfonsomartone.itb.it/vzaozg.html
Po ovome linku i iskustvu mogu si master reset zabosti u bulju, jel postoji jos kakvo rijesenje brije nego sto ga ubijem srafcigerom :-)???Izvorno postao observer
Ha gle, ako ti stvarno treba sinkronizacija sa kompom onda nemaš što za izgubiti.Izvorno postao miniGPS
Probaj reset i vidjeti ćeš.
Ako što sribaš odi u EM servis gdje ćeš dati nešto iznad 100 kn za stavljanje novog sustava i eto.
Što drugo da ti kažem.
Ako ti ne treba sinkronizacija onda ostavi ovako kako jest.
Recimo ja sve što mi treba radim preko BT.
Koliko sam gledao okolo ljudi svako malo imaju problema sa tim modelima (p900/p910), ali kada pogledam koliko je modela prodano onda nije niti čudo.
Ha što da ti kažem, probaj, probaj...i opet probaj.
Ako zaribaš...valjda će se dati popraviti.
Ako ne probaš...nećeš nikada znati
P.S. eh da...i nemoj ga ubiti, radije ga daj meni![]()
Zadnji uredio Wisher : 16-08-2006 u 14:35
Bookmarks